• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stanciu Adrian
241 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Opinii utilizatori

Cel mai bun doctor
De Nitu Catalin pe 08 Octombrie 2015

Dr. Stanciu Adrian, este poate cel mai bun doctor din țară, la ora actuală. Ca să nu mă lungesc prea mult. Am doi flăcăi (2 cel mic si 5 ani cel mare) și de peste 3 ani mergem la dl doctor. Toate tratamentele prescrise de acest medic au dat roade. E drept că stă la consult prea putin, dar poate la „palavre„ în acest timp alți copii au nevoie urgentă de consultul dl doctor. Cu programările a fost foarte greu la început dar pe parcurs am înțeles acest lucru. Este și normal ca cei care se duc ani la rând la cabinetul dânsului să aibă întâietate. Respect enorm pentru acest om minunat care, nouă cel puțin ne oferă acea liniște de care orice părinte are nevoie atunci când copii lui sunt se fac bine și sunt sănătoși.

Nu este cel mai bun, pentru noi...
De Elena pe 03 Octombrie 2015

Timeea, as dori sa imi spui numele profesorului de la Medlife.

adresa cabinet
De Ionela pe 15 Iunie 2015

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva urgent, va rog frumos, cu adresa cabinetului?
Va multumesc!

UN doctor bun care PREA multe probleme de comunicare
De PS3 pe 27 Mai 2015

Buna ziua
Doc. Stanciu este un pediatru bun dar in nici un caz cel mai bun . Ne urmareste de cand s-a nascut . INSA in acest interval in nenumarate randuri a dat tratament fara efect . Copilul a fost diagnosticat tarziu ( intoleranta lapte vaca )precum si altele . .Pentru cazurile banale da , orice pediatru e ok . INSA problemele mai atipice ale copiilor reprezinta un mare minus si pentru DR.Stanciu .Cu parere de rau de altfel . Caci aroganta doctorului a crescut precum aprecierile exagerate . Credeti ca acesta e singurul caz . Nu , cazuri asemanatoare mai sunt .Deranjant este faptul ca nu isi asuma vina pentru deciziile luate , tratamentele oferite si in consecinta "VINA" . Cine nu crede poate sa il conteste in momentul in care a gresit .Va cauta sa arunce vina pe voi.

un OM si un medic extraordinar!!!
De Aurelia tibichi pe 18 Mai 2015

Mergeti cu incredere la dl. Doctor faceti tot ce va spune si rezultatul nu intarzie sa apara.

Info
De Alina pe 06 Aprilie 2015

Buna,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. Dl doctor Stanciu vine si acasa la nevoie? Urmeaza sa nasc pe la sfarsitul lunii aprilie si caut un medic pediatru. Referitor la consultatii...imi puteti spune cam cat costa? Multumec frumos!

nota 10 e prea putin!!
De Anton bianca pe 14 Martie 2015

Este cel mai bun doctorr din Bucuresti in monentul de fata! Eu m.am chinuit 2 luni cu copilul meu! Am fost tratati de reflux cand defapt noi aveam intoleranta la proteina laptelui de vaca! Iordachescu de la Medlife e un inapt draga Timea, mi.a spus ca am fetita mea e anorexica? La copil de 5 luni? Cum sa spui asa ceva cand ajung la tine disperata ca nu mananca, doar in somn o hraneam, constipatii si agitatie maxima! Nu mai zic ca am mai fost la una care mi.a spus ca e reflux si mi.a dat medicamente care mai rau ne.au facut! Si Stanciu pe care il stimez cu tot sufletul ne.a spus in 5 minute ce are! Diagnostic ce s.a confirmat si la analize! Si nu e deloc arogant! Din contra! Cred ca esti singura nemultumita de dumnealui!

Opinie Dr Stanciu Adrian
De Vitalis Bogdan pe 18 Februarie 2015

Un doctor foarte bun.

Poate exista si pareri contra dar, din punctul meu de vedere cred ca este unul dintre cei mai buni medici pediatri din Bucuresti in momentul de fata, iar pentru acest lucru, am toata aprecierea.

Multumesc,

Dr Stanciu Adrian
De Alexandra pe 04 Februarie 2015

Nota 10!!!!!

Nu exagerați
De Timea pe 29 Ianuarie 2015

Nu exagerați. Dr Stanciu nu este cel mai bun pediatru la ora actuala. Este un pediatru bun, numai ca in ultimul timp cred ca i s-a urcat celebritatea la cap si este foarte arogant. Si lui ca multor doctori, le place gustul banului, e normal sa vadă cat mai multi. Eu am plătit 150 lei la Medlife la profesor pediatru si a stat cu mine 50 de min de vorba si am plecat super lamurita si multumita. Si este profesorul dr Stanciu. Dr stanciu sta 10 mi. Max 15 , cand sa vadă copilul? cand sa inteleaga părinții ce are? cand sa le explice tratamentul? Părerea mea ( si eu am fost de multe ori la el), este un dr deștept, dar profesia asta a transformat-o intr-o afacere si dupa atatia ani de experienta, cunoaste bine bolile si este un diagnostician priceput, dar nu este suficient in aceasta profesie. Daca a transformat-o intr-o afacere in care sa iei copii pe banda rulantă si sa nu inteleaga nimic părinții care de obicei pleaca bulversați, fara sa inteleaga mare lucru din retete si tratament si ii mai si tratează cu aroganta, atunci se cheama lăcomie. Sa știti ca am auzit si chiar si la mine a dat chix de multe ori cu tratamentul copilului si m-am întors in doua sau trei zile sa imi schimbe tratamentul care ii făcea copilului mai mult rau decat bine si evident ca imi lua bani pe Consultație,lucru anormal din moment ce tratamentul dat de el i-a facut mai rau nu?? Intr-un timp am schimbat tratamentul de trei ori in doua sapt, adica 3 mil. Dar sunt si părinți multumiți. Dar parca nu as vrea sa cădem in extrema de a-l ridica in slavi peste realitate, ca nu este D-zeu.

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.