• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stanciu Adrian
241 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Opinii utilizatori

Feedback Dr. Stanciu Adrian
De Dana pe 18 August 2014

Noi l-am vizitat pe domnul doctor Stanciu cand bebe avea 1 saptamana si apoi cand bebe avea aproximatic 3 luni. La varsta de 1 saptamana problema era un eritem fesier cu care iesise din spitalul Sanador, dupa nastere, iar la 3 luni am mers dupa ce imp de 2 luni scaunele lui bebe aveau foarte des mucus si sange in ele. Detaliez pe rand rezultatul vizitelor:
Problema nr 1: eritemul fesier: dupa ce am folosit creme scumpe si cu reviewuri extraordinare (Weleda, Bioderma, crema Petrini) recomandarea domnului doctor a functionat excelent: schimbarea laptelui (de la Aptamil 1 am trecut la Aptamil HA1) impreuna cu tratarea zonei cu crema Reviken aplicata dimineata si seara si Triderm aplicat o data pe zi, la pranz, timp de 5 zile. Si in prezent, daca bebe are probleme cu un eritem tot asa tratez problema:-) Precizez ca sutecele folosite sunt f. bune calitativ, bebe insa are pielea foarte sensibila.

Problema nr.2: caca cu sange ai mucus. Dupa ce timp de 2 luni de zile am urmat sfaturile altor pediatri si specialisti ( i.e. ca este vorba de imaturitatea corpului, ca e fisura anala, ca e o bacterie) dupa e serii de coproculturi si coprocitograme, inclusiv dupa o serie de antibiotic pe care i-am administrat-o cu inima stransa, tot domnul doctor Stanciu ne-a pus diagnosticul corect se pare, deoarece azi se implineste o saptamana de cand bebe nu a mai facut caca cu sange si mucus. Cauza era alergia la proteina din lapte de vaca, alergie pe care o tratam alimentandu-l pe bebe cu Nestle Alfare.

Prin urmare, pana in prezent, din perspectiva mea, domnul doctor Stanciu a confirmat ca este un diagnostician foarte bun.

Singura limitare intalnita mergand la dansul si despre care aflasem citind parerile de aici este ca durata consultatie e foarte scurta, prin urmare e bine sa se mearga cu toate intrebarile si nelamuririle notate pe o foaie:-)

Un medic extraordinar
De Nicoleta pe 12 August 2014

Dupa indelungi vizite la medici dermatologi si la homeopat, domnul doctor Stanciu a fost singurul care a rezolvat problema bebelusuli nostru. Ne chinuiam cu o dermatita atopica, de la varsta de doua luni. Un medic exceptional si dedicat meseriei. Mergeti cu toata increderea. Dupa doua luni de tratament, bebitza nu mai are nimic!

Un medic foarte bun
De Claudia pe 08 August 2014

Am mers la Dr. Stanciu cu incredere. Este un medic pe care il recomand.

Foarte bun diagnostician
De Elena trasca pe 12 Iunie 2014

Este medicul pediatru in care am cea mai mare incredere.

Adresa cabinet Dr. Stanciu
De Mocanu georgiana pe 30 Mai 2014

Str Barza. nr 11-13, sector 4 in apropiere de Aparatori Patriei.

Vreau sa merg si eu la dr. Stanciu
De Mocanu georgiana pe 30 Mai 2014

Buna, imi putesti spune si mie unde are domnul doctor cabinetul particular? Trebuie sa merg luni la dansul si nu stiu unde sa ajung.

Cum pot obtine o programare?
De Nicoleta pe 23 Mai 2014

Am sunat la numerele de mobil si sunt inchise. Cum pot obtine si eu o programare la dansul? Am o fetita de 1 an si 9 luni si are dureri de burtica de aproape 1 an, mai exact de anul trecut din iunie. Am incercat cu probiotice, cu regim alimentar, am scos si laptele praf ca i-a iesit ca este alergica la proteina din lapte. Sunt disperata! Nu stiu ce sa-i mai fac noaptea ca s-o linistesc.

Programare
De Ana pe 18 Mai 2014

Adresa exacta o poti intreba la nr. de telefon cand suni pentru programare ca nu o stiu. Zona Berceni. Consultatia 100 lei si doar luni te poti programa pana in ora 15! De obicei, te programeaza saptamana viitoare. Telefon: 0724.073.801

Un om exceptional
De Ana pe 18 Mai 2014

L-am gasit pe dl dr. cand aveam nevoie de el! L-a consultat timp de 3 min si a constat ca are dermatita atopica si ne-a dat tratament, alergic la proteina din lapte, la dermatolog ne-a prescris doar creme si lotiuni, dar nu ii treceau parca se accentuau. In baza unor analize de sange pe care le facusem ne-a dat diagnosticul si deja ne trec bubitele care erau foarte multe! Mergeti cu incredere!

Program dr. Stanciu
De Ana pe 15 Aprilie 2014

Buna, puteti sa-mi spuneti si mie unde are cabinet dr. Stanciu sau unde consulta, programul, ceva date de contact?

Multumesc!

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.