• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stanciu Adrian
241 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Opinii utilizatori

informatie
De AndreeaEne pe 14 Ianuarie 2016

Are cineva adresa de email a domnului Stanciu? Am o fetita de 2 luni care refuza sa manance...mai sunt mamici care au trecut prin asa ceva? cum ati rezolvat situatia?

telefon dr stanciu
De Alina pe 09 Ianuarie 2016

0724579372
0724073801 unu din cele doua nr,pt programare la cabinetul dansului;))medic exceprional

interes
De Raluca L pe 03 Ianuarie 2016

Cum pot ajunge la Dnu doctor Stanciu Adrian,se fac programari? La ce nr? Il gasesc la budimex nu?

pomul laudat
De MARIANA pe 24 Noiembrie 2015

Am fost la acest medic cand copilul avea 3 luni pt ca refuza sa manace lapte, 5 minute i-a luat sa-l examineze si totul pe fuga, ne-a pus sa facem niste analize f scumpe, iar in momentul in care am avut rezultatul ne-am dus in perioada in care sunt orele speciale pt rezultate. Nu ne-a primit asistenta i-a dus rezultatele iar raspunsul lui a fost sa ma duc luni la spital(asta fiind vineri, in condiite in care am solicitat sa mi se dea un raspuns atunci pt ca copilasul meu nu voia sa mai manace. Sambata am ajuns cu copilasul la spital.Din fericire am intalnit un alt medic pediatru care ne-a ajutat sa trecem de aceasta problema. Deci nu pot spune ca este un medic care nu cunoaste meserie dar pot spune ca este un medic care nu este om, pt ca nu-l intereseaza de acesti ingerasi cu adevarat.

.
De Andreea pe 23 Noiembrie 2015

Stiti cumva daca dnul dr Stanciu consulta si in policlinica la Marie Curie si ce program are?

Vrem si noi sa ajungem la dl doctor
De Flori pe 20 Noiembrie 2015

Știe cineva dc dl doctor mai profesează la spitalul maria curie

Un doctor profesionist
De Mocanu pe 19 Noiembrie 2015

Incercati si ajungeti la dansu daca aveti probleme cu piciu.

Dumnezeu cu chip de OM
De Sandu elena pe 28 Octombrie 2015

Se spune ca atunci când ai noroc dacă îl întâlneștI pe Dumnezeu,iar eu pot spune ca DA, l-am întâlnit pe Dumnezeu ,care este OM,dedicat în totalitate copiilor și făcând familii fericite.Acest OM este dl Dr Stanciu Adrian care mi-a adus din noi bucuria și fericirea în suflet atunci când urlam de disperare în momentul în care nici un alt dr nu-mi oferea șansă de a-mi creste în continuare fetița de numai 3 luni.Vă Mulțumesc dl doctor,mi-ați salvat copilul din mainile mortii!! Așa arata Dzeu și zilnic face minuni,văzute de mine,pentru ca se implica in totalitate in ceea ce face,pentru ca îi pasa de copii și fam acestora.

Fetita mea traieste astazi datorită domnului dr. Stanciu Adrian
De Sandu doru pe 28 Octombrie 2015

Mii de multumiri in primul rand domnului dr. Stanciu Adrian pentru profesionalismul de care da dovada, si oamenilor care au inceput acea lupta cu sistemul care făcuse o nedreptate domnului doctor. Locul dansului acolo este, acolo unde salvează zilnic zeci de copii. Cuvintele nu sunt suficiente ptr. a multumi acestui supraom. RESPECT ! DIN TOT SUFLETUL! Sa va tina Dumnezeu inca 50 de ani in activitate, si tinerii din preajma dumneavoastra sa învețe de la dvs., pentru ca au ce învăța! RESPECT!

Un medic exceptional
De Radu pe 23 Octombrie 2015

9 medici inaintea lui nu au stiut sa puna diagnosticul corect copilului meu de cateva luni! Respect domnule doctor Adrian Stanciu! Datorita dvs copilul meu este sanatos si traieste astazi!

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.