• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stanciu Adrian
241 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Opinii utilizatori

Cuvintele sunt prea mici in comparatie cu valoarea d-lui doctor Stanciu
De Neagu Claudia pe 22 Octombrie 2015

Sunt si eu o mamica fericita datorita d-lui doctor Stanciu. El mi-a pus baietelul pe picioare in conditiile in care am stat internata la spitalul Grigore Alexandrescu aproape o luna fara nici un rezultat. Nu am cuvinte sa-i multumesc d-lui doctor pentru ce a facut. Rusine sa le fie celor care nu recunosc valoarea unui doctor atat de bun. Ar trebui medaliat nu demis. Mii de multumiri domnule doctor sunteti salvaorul si eroul copiilor.

Un medic exceptional
De Raluca pe 21 Octombrie 2015

Un medidc de exceptie. Copiii mei sunt bine datorita dumnealui.

un medic in romania
De Irina pe 21 Octombrie 2015

Daca este un om atat de devotat meseriei, atunci nu ii va pasa de functia pe care o are. L-am cunoscut o singura data, cand nici macar nu s-a uitat la copilul meu, desi incercam sa-i spun ce probleme are.

Un medic excepțional!!!
De Rezzmerita pe 21 Octombrie 2015

Este trist ce se întâmpla!!! Din păcate nimic nu mai funcționează normal in tara asta! Daca ești bun statul te elimina,eventual te trimite in alta tara.. Ca de! Nu avem nevoie de oameni intelectuali la noi in tara!! E un subiect sensibil dar foarte adevărat.. Suntem in râpa si nu ne mai ridica nimeni! Daca are cineva cunoștințe despre dl dr, este in spital,il găsim sau este tot in CO!? Multumesc!!!

Inger
De Maria Pascanu pe 20 Octombrie 2015

Îngerul păzitor al copiilor.

Un OM deosebit un DOCTOR cu har
De Valentina Spahiu pe 18 Octombrie 2015

Il cunosc pe d-nul Doctor din 1987 .Copiii mei au acum 28 respectiv 27 de ani.Nu cred ca i.as fi vazut acum mari fara ajutorul acestui DOCTOR .Inca de atunci raspundea, neconditionat de ora, la telefon si au fost cazuri in care dimineata la ora 0600 imi vedea copiii.Mi.am dus ulterior cunostintele si colegele de servici la dansul atunci cand le vedeam disperate ca au copiii bolnavi.Desi nu l.am vazut de ani de zile acest om va avea un loc deosebit in sufletul si in mintea noastra.Spun noastra fiindca si copiii mei sunt alaturi de cei care lupta pentru repunerea in drepturi a acestui medic desavarsit.Haideti sa le aratAm ca avem un cuvant de spus atunci cand este vorba de viata si sanatatea copiilor nostrii.Sa nu lasam crizele de personalitate si zelosenia prost folosita sa decida pentru viata unor suflete nevinovate.Mai bine s.ar folosi acest zel in directii constructive!SPITALE ECHIPATE,MEDICII VALOROSI SI DEDICATI REMUNERATI,ELIMINAREA SPAGARILOR CARE NU AU CE CAUTA IN ACEASTA MESERIE!Iata directii in care legea ar trebui aplicata.Daca 20 de ani acest om a fost asistent universitar se cheama ca a pregatit viitori medici, acum ca nu mai scrie pe hartie i.au disparut competentele,a uitat practica?Ce legatura este intre acest titlu universitar si vindecarea cazurilor disperate?Treziti.va si lasati omul sa faca ce stie mai bine sa salveze copii!E putin lucru?Nu.l obligati sa ajunga in spital privat ca nu toata lumea dispune de fonduri sa sustina o vizita sau un tratament in aceste unitati!

un super doctor
De Catalina pe 17 Octombrie 2015

Domnul Doctor Stanciu este un diagnostician formidabil, este un om bun, este o valoare, una din putienele care au ramas in tara. Chiar este necesar sa plece toti doctorii buni pentru a ne da seama ce rau facem tuturor inlaturand oamenii potriviti din locurile potrivite doar pe criterii politice sau clientelare?
Ca si mama, am fost foarte norocoasa ca l-am cunoscut si ca pot sa ma duc la dumnealui de cate ori fetita mea are nevoie. Va iubim, domnule doctor!

Mesaj de Sustinere
De Mihaela C. pe 17 Octombrie 2015

Din pacate in urma cu doi ani,la nasterea fiicei mele, au aparut o serie de aspecte negative. Concret, nasterea a fost la marele spital particular de profil din Arad (un spital particular foarte scump, insa in care se lucra ca si intr-o fabrica cu nasterea planificata ca si in procesul de productie, respectiv fiecare nastere avand alocat un timp fix). Fetita a aspirat lichid la nastere (toata lumea grabindu-se sa respecte graficul de timp alocat), aspirarea lichidului ducand la pneumonie. La acest spital particular a stat internata aproape trei saptamani, insa nu a fost restabilita. Am cerut transferul la Timisoara, la cel mai cunoscut spital de copii din zona de vest a Romaniei, respectiv la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu. Fetita a stat internata trei luni, timp in care a fost consultata de aprooape toti specialistii acestui spital, insa diagnosticarea a fost o fost pentru dansii - se pare - o provocare imposibila. I-au fost puse cele mai diverse diagnostice, de la pneumonie la tulburari de ritm cardiac, pana la reflux gastric. A fost iradiata in mai multe randuri prin radiografii cu substanta de contrast, inclusiv prin computer tomografii. A fost tratata cu doua antibiotice simultan, cu medicamentatie pentru sistemul circulator si pentru inima, cu perfuzii cu furosemid. A ajuns sa fie complet deshidratata, cu diaree permanenta, cu necesar de oxigen. Se observa zilnic faptul ca organele functioneaza tot mai deficitar, iar marii medici nu stiau un diagnostic concret ci insistau cu tot felul de manevre medicale fara rezultat si cu doze de antibiotice necorelate cu spectrul microbian tinta - nereusind nicicum identificarea microorganismelor care produc infectii. Acesti medici nu pot fi acuzati de rea-vointa, fiindca se straduiau, dar se vedea clar ca starea de sanatate se inrautateste vizibil. In disperare, dupa atatea luni de spitalizate, cand apropare erau pierdute sperantele, am aflat de acest medic la Bucuresti si l-am contactat. Dansul a acceptat sa ne primeasca si am ajuns, dupa un drum infernal cu o salvare fara dotari minimale de la Timisoara la Bucuresti. De cum a consultat fetita, acest medic a intuit ca este o infectie spitaliceasca si nu este vorba de malformatii cardiace sau alte diagnostice insirate de cei de la Timisoara pe trei pagini din fisa medcala. A nimerit inca din prima seara antibioticele (iar rezultatele analizelor venite peste cateva zile au confirmat alegerea initiala). Cu sprijinul acestui medic fetita s-a refacut si a devenit un copil normal, dovada fiind faptul ca de la externarea din spitalul Marie Curie din anul 2013 nemaifiind in nici macar un spital. De aceea, poate primi felicitarile si multumirile noastre sincere, fiind cu adevarat omul potrivit la locul potrivit si meritand cu prisosinta sa ramana in aceasta pozitie in continuare.

un medic excepțional, un om minunat, un manager extraordinar!!
De Roxana pe 17 Octombrie 2015

un om deosebit, un profesionist desăvârșit!!
Am ajuns la doctorul Stanciu cu copilul meu, pe atunci de 7 luni, in stare septica datorită incompetentei unei colege de breasla a dumnealui. Copilul avea stomacul perforat si hemoragie interna si era tratat pentru enterocolita. Domnul doctor l-a salvat si l-a vegheat in permanenta, cu o caldura deosebita! l-a tratat ulterior pentru alte probleme si de fiecare data, ultima solutie a fost doctorul Stanciu! Niciodată nu a acceptat bani. Iar secția doctorului Stanciu este impecabila, întreg personalul este amabil si săritor, curățenia este riguroasa si nu permitea accesul nici măcar al rudelor copilului, doar al persoanei cu care s-a internat. Asta in timp ce o alta secție din același spital, condus de o doctorița șpăgară si inconstienta era mizerabila, cu un personal sub orice critica, saloanele pline de vânzători ambulanți de etnie rroma, iar doctorița respectiva imi spunea senina ca "o fi luat copilul vreun rotavirus" cand starea lui se deteriora zilnic, pe cand era internat pentru a ii trata o pneumonie. Da, luate un virus din spital care l-a adus la doctorul Stanciu in septicemie si cu invaginatie!! Doctorul Stanciu este o valoare iar noi ne ucidem valorile si promovam incompetenții!!!!

un medic ce a realizat minuni
De Dana EFtimie pe 17 Octombrie 2015

Una din minunile mele este Darius care la 1 luna SI jumatate era Sa il pierdem botezandu-l la terapie intesiva SI PE care Dnul Dr la salvat SI la vegheat PE toata perioada critica. Cea de-a doua minune Rares, s-a chinuit teribil intrucat Dr Stanciu era in concediu si aveam probleme mergand la alti Medici CE i-au provocat dureri SI chinuri acestea oprindu-de doar cand am ajuns ka DL. Doctor. II multumim din toata inima SI nu uitati fara dvs. Nu putem vedes vista noastra.

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.