• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stanciu Adrian
241 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Opinii utilizatori

medicul ce salveaza copii
De Gabi EFtimie pe 17 Octombrie 2015

II dorim dl. Dr. Sa de intoarca in spital PE aceeasi functie pt a salva in continuare vieti

Susținere pt.un medic deosebit.
De Boscari Cristina pe 17 Octombrie 2015

Sunt mama unui băiețel de 2 ani si 6 luni datorită dl. Doctor Stanciu sunt o mămică fericită.Când băiețelul meu avea 4 luni a avut un virus la stomac.Datorită dl.Doctor Stanciu copilul meu s-a făcut bine,nu am cuvinte sa-i multumesc dl.Doctor.Am hotărât in acele momente să rămână mereu pacientul dl.Doctor. Va multumim ca existați..Dl.Doctor Stanciu.Daca fiecare medic ar avea măcar puțin din harul si dăruirea dvs.pt această meserie am avea numai părinți fericiți.Va mulțumesc din tot sufletul pentru tot ce face-ți pt.băiețelul meu ....Iar cei care vor demiterea dvs. sa se gândească câte generații de copii a-ți salvat si câți părinți se roagă pt.sănătatea dvs.Va dorim multa sănătate si Dumnezeu sa vă ocrotească....SUSTINEM ÎNTOTDEAUNA DOCTOR STANCIU ...

Sustinere pentru un om deosebit cu o dedicatie profesionala de exceptie
De Ursu Mihaela pe 16 Octombrie 2015

Sunt mama a doi copii (baiat si fata) si care timp de peste 12 ani suntem pacientii dr. Stanciu Adrian. Orice problema medicala cu copii(si au fost zeci de astfel de cazuri cu ambii copii) a fost solutionata prin grija dr. Stanciu. Un copil reprezinta lumina vietii pentru parinti, iar cand exista un om care prin har, profesionalism, dragoste si dedicatie
readuce zambetul pe fata copilului si sterge lacrima parintelui inseamna ca Dumnezeu face minuni prin alesii sai. Dr. Stanciu este un astfel de om care intotdeauna a avut un cuvant de incurajare pentru parinte, indiferent de situatia medicala. Ne-a invatat ca vindecarea exista in noi spunandu-ne mereu ca un copil are nevoie de multa dragoste si apoi de medicamentatie. Cu pasiune a vindecat suferintele fizice ale copiilor si a indepartat grijile parintilor. Sunt indignata de ceea ce i se intampla, insa stiu ca Dumnezeu iubeste copii si va avea grija de dr. Stanciu Adrian, care este tamaduitorul copiilor nostrii. Legile sunt facute de oameni, insa de mule ori impotriva oamenilor (calitatea umana si profesionala a celor care le adopta in Parlament fiind de notorietate), astfel ca ele genereaza controverse. Cum se poate ca printr-o decizie a conducerii universitatii de medicina sa se schimbe conducerea competenta si profesionala a unei sectii medicale de pediatrie de dragul aplicarii unei proaste legislatii? Dar, din pacate, cand traiest intr-o tara in care primul ministru este inculpat si trimis in judecata (fiind inca in functie), cand primarul Capitalei tarii este arestat pentru luare de mita, cand seful adjunct al Politiei Capitalei este arestat pentru coruptie, cand judecatori si procurori sunt condamnati la ani grei de puscarie, iar lista poate continua, insa e mult prea lunga), faptul ca un medic care se lupta pentru viata copiilor prin dragoste si sacrifiu (propria sanatate si viata persoanala)nu ar mai trebui sa mire pe nimeni. Suntem o tara care nu isi recunoaste si nu isi pretuieste valorile. In ceea ce priveste comentariul cum ca dl. doctor ar fi lacom sau ar munci pentru avantajul material, va reamintesc ca toti facem acelasi lucru, (insa poate cu mai putin succes), dar atunci cand vindeci un copil si redai speranta si fericirea unei familii, persoana merita toti banii din lume. Doresc sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca exista dl Dr. Adrian Stanciu si sa il tina sanatos si in putere pentru a munci si a salva in continuare vietile copiilor nostri. Dumnezeu sa il binecuvanteze, sa il ocroteasca si sa ii dea puterea de a trece peste aceste momente.

Miting pentru sustinerea domnului dr Adrian Stanciu
De Dana pe 16 Octombrie 2015

In atentia tuturor sustinatorilor domnului dr. Adrian Stanciu.Protestul de maine 17.10.2015 va avea loc intre orele 12-14 langa statia de metrou" Brancoveanu".Va asteptam in numar cat mai mare.

Medic in adevaratul sens al cuvantului si mai mult decat atat OM!!!!
De Dana pe 16 Octombrie 2015

Am un flacau de 16 ani datorita domnului doctor care l-a salvat la 1 luna,nu am cuvinte sa-i multumesc,este un MEDIC PROFESIONIST si un OM EXTRAORDINAR!Sanatate multa,domnule doctor!

Multumiri, domnule doctor!
De Olteanu Eugenia pe 15 Octombrie 2015

L-am cunoscut pe domnul dr Stanciu Adrian in anii '80, cand era medic stagiar la un cabinet de pediatrie din sectorul 5. A fost cativa ani medicul fiicelor mele care acum au varsta de 38 si 40 de ani. Este unul dintre putinii oameni care-si fac meseria cu pasiune, cu daruire si cu respect. Este un om in care generatii de parinti au avut incredere deplina, un bun diagnostician si profesionist.

Dumnezeul copiilor
De Tumbea pe 15 Octombrie 2015

Dl.dr. Stanciu este cel mai bun medic pe care l-am cunoscut si de care am auzit vreodata , credeti-ma ca nu au fost putin . Dr. Stanciu este al doilea Dumnezeu pt. copii mei. Rusine celor ce l-au obligat sa treaca prin momente atat de dureroase si umilitoare . Respect d-le doctor!!!

Dumnezeul copiilor
De Tumbea pe 15 Octombrie 2015

Dl.dr. Stanciu este cel mai bun medic pe care l-am cunoscut si de care am auzit vreodata , credeti-ma ca nu au fost putin . Dr. Stanciu este al doilea Dumnezeu pt. copii mei. Rusine celor ce l-au obligat sa treaca prin momente atat de dureroase si umilitoare . Respect!

Domnul Doctor Stanciu Adrian de la Spitalul M.s Curie , a fost demis Din Functia de Medic sef sectie
De Dana,mamica pe 14 Octombrie 2015

"Din data de 12.10.2015 Domnul Doctor Stanciu Adrian de la Spitalul M.s Curie , a fost demis Din Functia de Medic sef sectie , aflându-se in concediu".
In data de 17.10.2015 SAMBATA , Ora 12:00 Se va face un miting de amploare in fata Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii "Marie Curie" . Rugam Prezenta in numar cat mai mare. Multumesc. ‪#‎Share‬
Petitie Online : https://www.petitieonline.com/datiiloculinapoisalvatoruluide…

Cel mai bun medic pe care l-am cunoscut.
De Andreea, mama Lizucai pe 12 Octombrie 2015

Am citit pe acest formum pareri impartite, a unor parinti multumiti, a altora nemultumiti. E dreptul fiecaruia de a face alegeri. Insa experienta mea este diferita de marea majoritate a celor enumerate mai jos. Eu sunt mama unui copil cu nevoi speciale, care are un diagnostic rar, de care toata lumea se sperie si din frica, poate din necesitatea de a se proteja, nu i-au dat sanse mai mari de 5% de supravietuire in primul an de viata. In cinci ani, domnul doctor a fost singurul care nu numai ca nu a tinut sa ne reaminteasca de sansele de supravietuire, insa a luat acest copilul asa cum e si a putut sa o vada dincolo de cariotipuri genetice, de diagnostice cu titlu de sentinte. Macar pentru asta numai noi, parintii acestui copil ii suntem recunoscatori. Am traversat foarte multe internari impreuna, o multitudine de complicatii si dincolo de etica profesionala si de comportamentul impus de ea, pentru noi reprezinta un adevarat om, cu un suflet mare (in care intra foarte multi copii), pe care il iubim foarte mult. Il respectam si il iubim ca pe un parinte, care tine infinit la copiii lui.

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.