• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stanciu Adrian
241 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Opinii utilizatori

Dr. Stanciu Adrian
De Melek pe 25 Iunie 2013

Noi am fost tratati prima data la stat si este un adevarat medic. Nu mi-as lasa copii pe mana altcuiva. Cu disponibilitatea sta mai prost, dar ne descurcam.

Medic de incredere
De Caro pe 11 Iunie 2013

E un medic foarte bine pregatit din pdv profesional, pune diagnosticul corect de la inceput. Merg din 2003 cu incredere la acest medic, ne-a tratat copiii si tratamentele recomandate au avut efectul scontat de fiecare data.

Pret consultatie
De Diana pe 15 Mai 2013

Am auzit numai cuvinte de lauda la adresa dl dr. si as dori sa merg la o consultatie cu baietelul meu. Imi poate spune cineva pretul unei consultatii si daca se respecta programarile? Multumesc.

Dr. Stanciu Adrian
De GABRIELA TUMBEA pe 10 Mai 2013

Cel mai bun medic! Cel mai pregatit pediatru! Un om foarte valoros! Sa aiba parte de sanatate si numai bucurii!

Cel mai bun!
De Stan dorela pe 15 Aprilie 2013

Il consider cel mai bun medic pediatru, il cunosc de aprox. 30 ani si mi-a tratat copiii pe rand asa cum mi-a daruit Dumnezeu. Este foarte solicitat si faptul ca nu sta foarte mult la o consultatie, nu cred ca e o problema, important este sa trateze copiii asa cum se cuvine. Pentru noi este un salvator si il recomand cu incredere.

Dr. Stanciu Adrian
De SICA pe 11 Martie 2013

Se sta foarte mult la el cu programarile si este foarte scumpa consultatia.

Dr. Stanciu Adrian
De Eugen Pop pe 20 Februarie 2013

Vad multe mesaje de la persoane multumite acum multi ani. In ultima vreme s-a mai schimbat. Nu prea il mai intereseaza medicina prestata la stat, unde se comporta oribil, pe banii nostri. Ii urez sanatate, lucru pe care pot spune ca nu si l-a dorit pt. copilul meu - stiu asta pt. ca a dat-o pe gura. Nu pot sa-i dau decat minim la toate categoriile. Cam 10 secunde a petrecut cu copilul meu care "pentru el nu este important". L-am citat.

Dr. Stanciu Adrian
De Simona pe 09 Februarie 2013

Daca tot avem la dispozitie comunicarea, sa punem in practica, si sa vedeti concluzii despre Dnul. Dr.Stanciu:

-majoritatea copiilor au probleme cu imunitatea Ig-uri modificate pe analize, logic, tinand cont ca imunitatea unui copil este in formare, se numeste "mars imunologic"

-majoritatea sunt indenati sa faca analize la un anume laborator, de ce oare?

-majoritatea primesc acelasi tratament: Singulair / Montelukast / Asmasan sau cum se mai numeste, e acelasi lucru, iar Dnul.Dr. il prescrie in mai multe afectiuni: dermatite, deficit de IgE, astm bronsic / wheezing si acest medicament mascheaza de fapt simptomele pana se formeaza imunitatea copilului, dar care sunt efectele pe termen lung?

Dr. Stanciu Adrian
De Tina pe 04 Februarie 2013

Am vazut mesajul dvs. Eu am o fetita de 5 ani care a fost diagnosticata cu pca (persistenta canal arterial). Am inteles ca ati fost la Dr. Stanciu Adrian. V-a facut acea interventie sau v-a dat un tratament ceva?

Persistenta de canal arterial
De Tina pe 04 Februarie 2013

Fetita mea de 5 ani a fost diagnosticata acum 1 luna cu persistenta de canal arterial cu dimensiunea de 3.4mm. Este acel canal care imediat dupa nastere se inchide la ea, nu s-a inchis, de ce? Nimeni nu stie si de ce s-a depistat abia acum cand eu am fost internata cu ea de mi de ori la spital pentru ca facea rosu in gat. Intrebarea mea este daca a auzit cineva unde se face? Am inteles ca la doamna doctor Pintea? Sau este vreo persoana care a avut aceasta problema si mergand la domnul dr. Stanciu s-a rezolvat prin tratament? Incerc de 3 saptamani sa ajung la dansul si nu reusesc. Sa mai incerc sau e in zadar?

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.