Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita Ariela1977's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.06.2015
  Postari in forum
  1

  Adresa email d-na dr. Uscatescu

  Tocmai am primit analizele de trombofilie si am antitrombina 130 si mutatia A1298C genotip heterozigot,in rest toate analizele sunt negative.Eu sunt din Cluj si am fost deja la o dr hematolog care mi-a spus ca e suficient sa iau o pastila de acid folic As vrea sa cer parerea d-nei dr Uscatescu de aceea va rog daca puteti sa ma ajutati cu adresa de email a dansei.Va multumesc!

 2. #2
  Floricica Avansata luss's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.10.2012
  Postari in forum
  1.704
  Buna seara! Ti-am trimis mesaj privat cu adresa.Daca ai nevoie si de alte informatii, sfaturi, etc...te asteptam pe topicul https://www.copilul.ro/forum/fertili...9-a-52719.html

 3. #3
  Moderator Floricica Senior wondermom's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.04.2008
  Postari in forum
  3.355
  Nu stiu care este e-mailul dr. Uscatescu, dar ai putea cauta pe Internet numarul de telefon de la Spitalul Fundeni si sa ceri sa ti se faca legatura cu sectia de Hematologie.


  Mi-am facut si eu analizele de mutatii genetice ptr trombofilie si mi-au iesit PAI si MTHFR A1298C de tip heterozigot. Restul mutatiilor sunt absente. Am mers la Spitalul Fundeni pentru a obtine opinia dr. Uscatescu, dar dansa era in concediu in luna mai, cand am fost eu. Am vorbit cu dr. Melen Brinza de la Hematologie si mi-a spus ca genotipul heterozigot nu duce la anomalii de coagulare. Daca era vorba de genotipul homozigot, ar fi fost cazul de complicatii. In plus, mutatiile V Leiden si Factor II au impact mai mare asupra coagularii, dar ele sunt absente in cazul meu. Mi-a recomandat sa iau cate o pastila de Aspenter pe zi.

  Din ce spui, se pare ca ar fi aceeasi situatie si la tine.

 4. #4
  Floricica Nou Venita Kris_R's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.03.2014
  Postari in forum
  3
  Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un mail al dnei Uscatescu. Am cateva mutatii de trombofilie si doresc sa aflu si opinia dansei. Multumesc.

 5. #5
  Floricica Nou Venita alinush5's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.03.2017
  Postari in forum
  1
  Va rog frumos, am nevoie urgent de adresa de mail a doamnei dr. Uscatescu. Va rog! Situatia este foarte grava!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari