Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Lichid amniotic redus

  Lichidul amniotic il protejeaza pe bebelus de socurile exterioare dar si de infectii, si creeaza conditiile necesare unei bune cresteri si dezvoltari ale sale mentinand o temperatura constant de 37 grade.

  Cantitatea de lichid amniotic variaza in functie de greutatea bebelusului si catre finalul periaodei de sarcina poate ajunge la o cantitate de 800 de ml.

  In cazul in care se constata o scadere a lichidului amniotic inainte ca sarcina sa ajunga la termen (inainte de declansarea travaliului) atunci viitoarea mamica va face o serie de ecografii in mod regulat pentru monitorizare iar daca se va constata o scadere mult prea mare a lichidului amniotic, atunci medicul ginecolog poate decide sa intervina declansand nasterea.

  Voi v-ati confruntat sau va confruntati cu aceasta problema in periaoda de sarcina? Ce recomandari ati primit de la medicul care va urmareste sarcina?

 2. #2
  Floricica Novice davidica's Avatar
  Membru inregistrat la
  04.07.2010
  Postari in forum
  210
  buna. sint o viitoare mamica din Satu Mare. am 37 de sapt , si sapt trecuta la control si mie mi-a spus dr ca asa avea oligoamnios moderat, adiac deja lichidul este mai putin. dar cred ca e normal, mai am veo 2 sapt pina la nastere. si pe mine ma monitorizeaza saptaminal si daca e ceva a spus ca va interveni.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari