Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Relatiile sexuale in ultimele luni de sarcina

  In ultimul trimestru de sarcina, apetitul sexual al viitoarei mamici scade. Este mult mai concentrata pe evenimentul nasterii dar si din cauza fatului ca burtica a crescut mult si deja poate deveni incomoda.

  In cazul unei sarcini cu complicatii sau cu risc de nastere prematura, medicul va recomanda repaosul sexual pana la nastere si bineinteles inca 6 saptamani dupa (periaoda de lauzie) pentru a evita complicatiile.

  Compozitia lichidului seminal ce contine substante asemnatoare hormonilor, poate stimula si determina aparitia contractiilor si declansarea travaliului.

  Cum au fost pentru voi din pucnt de vedere al realtiilor sexuale, ultimul trimestru de sarcina?

 2. #2
  Floricica Nou Venita cella_yo's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.05.2011
  Postari in forum
  28
  Eu nu am probleme cu apetitul... :D doar a sotul ma evita total, ca sa nu-i facem rau lui ala mic... Am avut o sarcina cat se poate de sanatoasa si normala, insa acum, ca mai am putin nici nu se mai uita la mine in sensul ala....iar daca ma duc eu spre el cu ganduri necurate, incepe sa "sforaie" in gluma ca sa-l las in pace si nu cade prada ispitei deloc.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari