Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Tio
  Tio este offline.
  Floricica Nou Venita Tio's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.10.2011
  Postari in forum
  1

  Acte pentru indemnizatie

  Stie cineva unde se depun actele ptr indemnizatie,avand in vedere ca eu am terminat in iunie masterul si acum sunt la somaj.
  Va multumesc

 2. #2
  Floricica Novice mica82ro's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.07.2008
  Postari in forum
  410
  problema e ca nu stiu daca vei primi indemizatia daca nu ai lucrat 12 luni anterioare nasterii copilului. oricum poate s-a schimbat ceva de cand am nascut eu. actele le-am depus la directia pt asistenta sociala si protectia copilului din sectorul in care locuiesc. acolo obtii orice informatii legate de acordarea indemnizatiei, alocatiei pt copil si orice alt supliment se mai acorda.

 3. #3
  Floricica Avansata dalicris's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.03.2011
  Postari in forum
  1.387
  NU este nici o problema, poti lua indemnizatia. NU este obligatoriu sa ai lunile respective lucrate. Situatia este aceeasi si daca ai fost studenta anterior nasterii (dar pe toata perioada sarcinii) sau daca esti in somaj (dar din nou, daca ai fost pe toata perioada sarcinii, sau ai anterior somajului, restul de luni lucrate, deci fara fragmentari). Facultatea trebuie sa fie de stat, la zi. Si daca vii din facultate direct in somaj e in regula.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari