Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  In februarie s-a implinit un an de cand am inceput aceste discutii in fiecare luni seara. In acest an, am abordat multe subiecte, unele propuse de mine, altele de voi, altele la sugestia echipei copilul.ro si altele care s-au ivit pur si simplu, legate de anumite evenimente.
  Dar, in tot acest an, n-am vorbit niciodata despre cum simtiti aceste discutii, despre cum sunt ele pentru voi, ce va place, ce nu va place, ce ati vrea, ce asteptati. Este drept ca exista o rubrica creata pentru a posta subiecte de discutie dar cred ca a venit momentul sa discutam mai mult despre ce subiecte va intereseaza, despre modul in care va raportati la aceste discutii.

  Sunt cateva constatari pe care le-am facut. Prima ar fi ca numarul celor care isi exprima o opinie este foarte mic in comparatie cu al celor care citesc discutia. Alta ar fi legata de numarul mare de vizite si de replici la anumite subiecte si numarul mic sau nul la altele.

  Despre toate acestea si despre tot ce va vine in minte legat de "obiceiul" nostru de a ne intalni in direct pe acest forum in fiecare luni seara, va astept sa vorbim luni 2 martie, incepand cu ora 20.

 2. #2
  Floricica Nou Venita gabrielaa's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.03.2009
  Postari in forum
  4
  buna ziua
  sunt deacord

 3. #3
  Floricica Cu Vechime flora73's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.03.2008
  Postari in forum
  7.652
  E bine ca se discuta multe subiecte care poate interesa multa lume.
  Dar am observat ca sunt unele subiecte foarte delicate cand participantii la discutii au mare nevoie de participarea psihologului care din pacate uneori e doar tangentiala.

  Ca sa fiu mai pe intelesul tuturor avem nevoia de a ne descarca, dar avem si nevoia de un sprijin mai intens.
  Ca sa dau si un exemplu, la topicul "Si cand pierdem..." pe 7 pagini interventia psihologului a fost de doar 3 ori in afara de 2 postari de la inceput de bun venit si alte 3 de noapte buna.....
  Am urmarit discutia si am vazut ca persoanele care au suferit o pierdere s-au confortat una pe alta despre cum se poate depasi pierderea cuiva drag si cam atat.
  Interventia psihologului a fost foarte scarsa si poate in acele momente era nevoie mai mult ca oricand.
  Situatii din astea cu decese in familie au tot fost pe forum si cred ca in limita cuvintelor am reusit sa aducem un pic de liniste sufleteasca pe alte topicuri sau pe bloguri si cred ca am participat mai intens noi intre noi.
  Si exemplele ar putea continua.

  Scuzati interventia mea poate cam dura, dar asa vad eu lucrurile.

 4. #4
  Moderator Floricica Senior wondermom's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.04.2008
  Postari in forum
  3.355
  nu stiu daca voi putea participa la discutia de diseara asa ca imi exprim parerea acum...
  D-na psiholog, este laudabila disponibilitatea dvs de a va implica saptamanal in discutii cu mamicile de pe forum, dar cred ca raspunsurile pe care le oferiti ar trebui sa fie adaptate la caz... mamicile vin cu probleme concrete si chiar asteapta o indrumare avizata din partea unui profesionist, dar de cele mai multe ori raspunsurile contin doar informatii generale.. poate ar intra mai multe mamici in discutii daca ar gasi aici niste raspunsuri punctuale la intrebarile lor...

 5. #5
  Floricica Cu Vechime cristeepas's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.11.2007
  Postari in forum
  6.010
  flora, simona

  personal mi s-a intamplat nu numai sa primesc raspunsuri cu caracter general dar si sa fiu ignorata

 6. #6
  Floricica Avansata doloro's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.11.2007
  Postari in forum
  2.392
  Sunt de acord cu voi, de foarte multe ori raspunsurile nu sunt la obiect adica problema nu este adresata chiar si atunci cand cineva vine cu o problema foarte concreta.

 7. #7
  Floricica Avansata doloro's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.11.2007
  Postari in forum
  2.392
  Am incercat sa intervin intr-o dicutie , nu mai stiu care si am fost luata peste picior cum ca subiectul ar fi altul...de atunci am ramas cu un gust amar sau asteptarile mele au fost prea mari...

 8. #8
  Floricica Cu Vechime flora73's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.03.2008
  Postari in forum
  7.652
  Sper ca organizatorii forumului sa nu considere faptul ca la ultimile discutii de luni nu a mai participat nimeni....asta nu inseamna ca-i o forma de amutinament....nici pe de parte, dar ne-a lasat un pic doar un gust amar si atat.
  Speram ca pe viitor discutiile sa capete o mai mare valoare si suflet.

 9. #9
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  Buna seara si bine v-am gasit la o noua discutie! Am citit parerile voastre si le astept in continuare pana la ora 23.
  Forumul a fost lasat deschis special pentru a putea posta si cei care nu vor putea intra in intervalul nostru obisnuit de luni. Ele sunt importante atat pentru mine cat si pentru cei ce se ocupa de forum si vor putea fi citite in continuare, fiind o discutie publica.
  De asemenea, va rog sa va exprimati si in privinta subiectelor pe care ati vrea sa le abordam si asupra orelor sau zilelor saptamanii.

 10. #10
  new sunshine
  Guest
  Buna seara si bine v-am gasit!

 11. #11
  new sunshine
  Guest
  O sa va spun eu parerea pe care mi-am facut-o despre acest forum:intr-adevar cele care au o parere de spus sunt f putine si cred ca asta se datoreaza si faptului ca unele subiecte destul de importante nu se dezbat la topicul respectiv....am vazut prin diferite cluburi ca unele pmamici intampina dif proble ex:alaptarea..si in loc sa adreseze intrebarile la topicul respectiv vorbesc intre el in club..cred ca sunt mult emamici care din experienta porprie ar putea ajuta dar pt c anu intra in clubul respectiv nu o pot face.....
  Apoi la unele topicuri clar se posteaza in afara topicului si in loc sa se "atace" ideea sea taca persoan cu atacuri personale si chiar unele jignir.
  Lucruri bune? Da ,gasestitot ce vrei trebuie daor sa cauti!!!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari