Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Tratamente fertilitate in statiunile balneare

  Pentru tratarea inferilitatii zona balneara cea mai indicata este Sovata, unde medicii sustin ca o cura de 3 saptamani poate avea efecte suprinzatoare. Curele balneare sunt un adjuvant al tratamentelor pentru ferilitate deci tratamentul medicamentos nu trebuie intrerupt pe durata curei. O alta statiune balneara ce ofera tratamente pentru ferilitate este Ocna Sibiului

  Astept insa completarile si recomandarile voastre cat si impresii despre statiunile balneare in care ati fost si rezultatele obtinute.

 2. #2
  Floricica Senior paulici's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.09.2009
  Postari in forum
  3.046
  Relatarile care am sa le fac nu tin de propria persoana ci de experienta unor oameni care isi doreau cu disperare un copil si dupa cateva sarcini pierdute si spitalizari au ajuns la Sovata ... dupa primul tratament (de nici 2 saptamani) au avut frumoasa surpriza de a-si tine fetita in brate ... fetita care acum are 18 ani.

  Mai stiu insa si o poveste care nu a avut acelasi final: dupa ani de tratamente la Sovata finalul era acelasi, doar o sarcina, pierduta, inainte de a incepe tratament, nici o alta sarcina ... iar anii au trecut sunt 20 de ani de atunci si tot fara propriul copil.

 3. #3
  Floricica Senior arysha's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.10.2009
  Postari in forum
  3.913
  Sovata e cea mai cunoscuta si cu rezultate foarte bune.
  O cura trebuie sa fie cam de minim 7 sedinte dar ideal e peste 10 sedinte,acum depinde si de bugetul fiecaruia.
  Cel mai important analizele complete sa fie la purtator pt ca altfel nu se va putae face tratament.Analize recente de secretie,hormonale,HSG plus spermograma.
  Nu uitati indiferent unde face-ti tratamentul cel mai important este sa fiti impreuna si sa va relaxati in acele 2 saptamani.

  Exista prin agentii de turism oferte speciale facute prin Minister,la preturi super.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari