Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita giiiorgia's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.02.2013
  Postari in forum
  2

  Sarcina la ecograf

  Buna ziua,sunt cam noua pe acest site si a-si avea o itrebare...cand poate medicul ginecolog sa vada sarcina la ecograf?ultima menstruatie a fost pe 31 ianuarie la un ciclu de 28 de zile...si astazi suntem in 4 si inca nu au aparut...'rosiorii' specificand faptul ca am un ciclu regulat.Am facut un test de sarcina pe data de 3 si a iesit negativ...este posibila o sarcina?mersi va pup

 2. #2
  Floricica Novice simonacio's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.08.2011
  Postari in forum
  564
  pai daca ai fost la doctor, de ce nu ai facut si un test de sange si acolo vedeai sigur daca esti sau nu esti insarcinata.
  eu zic sa refaci testul de sarcina, sa-l iei eventual de la alta firma si oricat de slab s-ar vedea liniuta a doua inseamna ca esti insarcinata. daca nu se vede, putine sanse sa fii totusi insarcinata. mult succes!

 3. #3
  Floricica Nou Venita Mary_BB's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.11.2012
  Postari in forum
  270
  la mine a iesit testul pozitiv din prima zi de lipsa a menstruatiei, am folosit sure check. A doua liniuta s-a vazut mai slab, dar s-a vazut. Totusi ca sa fiu sigura am mai facut unul peste si la o saptamana de intarziere a menstruatiei si a iesit pozitiv cu amble linii foarte bine vizibile!

 4. #4
  Floricica Novice erendis's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.12.2010
  Postari in forum
  479
  la mine s-a vazut la 14 zile de la contact a doua liniuta, desi se vedea foarte slab...era nici sa nu o observ...si a fost un test de-ala de 2 lei...la ecograf eu am fost la 5 saptamani si s-a vazut un punctulet...mi-a confirmat sarcina...succes
  Modificata de erendis; 05.03.2013 la 13:46:39.

 5. #5
  Floricica Nou Venita anisha's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.01.2011
  Postari in forum
  110
  La ecograf am fost cand aveam 4 sapt si 6 zile si s-a vazut sacul ovular,testul de sarcina l-am facut dupa 3 zile de la intarzierea menstruatiei,desi era unul de 2 lei mi-a iesit clar pozitiv,a doua liniuta era aproape ca cealalta.Poti repeta testul sau fa-ti o analiza de sange,dar si un control ginecologic,e posibil sa fie alta cauza pentru care iti intarzie menstruatia.Daca iti doresti bebe atunci iti tin pumnii sa fie acolo!

 6. #6
  Floricica Novice supermami's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.02.2007
  Postari in forum
  398
  Buna.La mine s-a vazut sarcina la ecograf in a doua zi de intarziere a menstruatiei, abia se implanta...cred ca depinde mult si de ecograf.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari