Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita paperboy's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.06.2008
  Postari in forum
  2
  Buna ziua,  Scriu acest mesaj in numele mamei mele, pentru a o ajuta sa isi valorifice talentul si timpul investite intr-un "hobby" superb.

  Mama mea este o iubitoare de copii (lucrand in domeniu) si are un talent deosebit de a creea diverse lucrusoare unicat pentru copii. Avand in vedere ca momentan lucreaza printre picaturi si doar in timpul liber, nu lucreaza decat chestii micute si in special pentru copii intre 1 luna si 3-4 ani (micute insemnand: palariute, tichiute, botosei etc. sau poate si lucruri mai maricele in functie de timp gen costumase si alte accesorii ) Lucrusoarele se pot lucra la comanda, din orice fir posibil ( in general lana, mohair, macrame - mai costisitor si foarte greu de lucrat, dar rezista generatii, se calca, se fierbe si nu are moarte ). Am stabilit un pret de 5eur pe ora pentru a putea valorifica munca manuala. Fotografii cu lucrusoare puteti vedea aici: http://www.flickr.com/photos/hdmade/ Se pot comanda lucrusoare deja disponibile sau se pot face la comanda, iar daca este nevoie in timp se poate reveni asupra lor pentru modificari.

  Preturile orientative: tichiutze/fesulete lana sau mohair 30-40RON (2-3 ore), Botosei de MOHAIR fir simplu sau dublu 50-60 RON (3-4 ore), Caciulite, bascute, palariute MACRAME 70-90 RON (5-6 ore) ( preturile difera un pic in functie de complexitate si materialele utilizate, pentru costumase sau lucruri mai mari se discuta ).

  Tinand cont ca mama este in provincie probabil ca se vor trimite prin posta cu plata ramburs. Voi reveni cu mai multe fotografii. Contact 0724 534 805 (preferabil seara dupa 6) sau ym:qwaidpca.  Va multumesc.

 2. #2
  cristina elena
  Guest

 3. #3
  Floricica Nou Venita paperboy's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.06.2008
  Postari in forum
  2
  multumesc :) mie nu mi-a mers sa pun link imi da o eroare...

  si pareri ceva?

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari