Fundatia Scheherazade a initiat o ampla campanie de strangere de fonduri pentru renovarea si dotarea Spitalului Marie Curie.

In cadrul acestei campanii umanitare, marti, 23 octombrie 2007, ora 10.30, in sala Amfiteatru a Spitalului Marie Curie, va avea loc conferinta de presa care anunta Gala de Caritate Marie Curie, sustinuta de Fundatia Copii Sanatosi si Scuderia Playteam.

Ne face placere sa va invitam la aceasta conferinta, moderata de Mihaela Radulescu, la care vor lua parte: Daniel Buzatu - Directorul Spitalului Marie Curie, Wajiha Haris - Presedintele Fundatiei Scheherazade, Ioana Popescu Tariceanu - Presedintele Fundatiei Copii Sanatosi, precum si piloti ai echipei Scuderia - Giambattista Giannoccaro si Andrea Piccini.

Spitalul Marie Curie din Bucuresti, cunoscut ca Spitalul Budimex, este unul dintre cele mai mari spitale de copii din Romania, dar si unul dintre cele mai renumite centre medicale. In fiecare an, 50 000 de copii trec pragul spitalului Marie Curie.Cu toate acestea, spitalul este departe de a fi un centru medical modern.

Sponsori in cadrul acestui amplu proiect de renovare a Spitalului Marie Curie sunt: Colgate-Palmolive, Philips, Petrom, LG, Romtelecom, Orange, Apa Nova, Mega Image, Fortune Group si Avicola Bacau - Aaylex.