Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita peta's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.09.2007
  Postari in forum
  38
  Mamicilor voi ce parere aveti? Considerati ca avem destul timp liber pentru a ne ocupa de soti si bebe asa cum ar trebui? Si acum ma refer la toate mamicile care lucreaza bineinteles.  Pupici!

 2. #2
  Floricica Nou Venita macoveimonica's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.03.2006
  Postari in forum
  99
  Eu acuma ma pregatesc sa incep lucrul (pustiul are un an jumate) si abia stept. Nici acuma nu am timp liber deloc, dar pentru mine serviciul va reprezenta o diversificare. Nu cred ca se va schimba nimic, doar moralul meu va fi ceva mai ridicat, nu ma voi mai simti ca o casnica intretinuta (dadeam licenta cand am nascut si nu am primit indemnizatie).
  Pupici la toate! Si incercati sa va ocupati de toate fara a va neglija mai ales pe voi!

 3. #3
  Floricica Nou Venita peta's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.09.2007
  Postari in forum
  38
  Aici ai mare dreptate Monica. Seara, de exemplu, uitam sa mai citim o carte, sa ne facem o masca de fata sau de ce nu sa iesim la o piesa de teatru buna. Trebuie sa facem toate aceste lucruri si mai mult ca sa nu uitam cine suntem si ca sa ne simtim bine in pielea noastra.

  Pupici!

 4. #4
  Floricica Avansata ely27's Avatar
  Membru inregistrat la
  29.11.2007
  Postari in forum
  1.241
  Si eu deabia astept sa incep serviciul.Mai iesi ,mai porti o discutie si mai vezi si afli alte lucruri.Daca stai acasa nu te mai ocupi deloc de tine.Atunci ai sa iti faci timp pentru toate.
  Pupici la tote.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari