Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Avansata clauditza28's Avatar
  Membru inregistrat la
  07.12.2006
  Postari in forum
  1.845
  la un moment dat copiii ajung sa aiba manifestari de rasfatati! ce obiceiuri proaste au copii vostri si cum reusiti sa va descurcati ca sa nu ajunga ei sefii in casa?

 2. #2
  Floricica Avansata clauditza28's Avatar
  Membru inregistrat la
  07.12.2006
  Postari in forum
  1.845
  azi davidelu a reusit sa arunce in W.C. telefonul de 400 de euro al maica-sii. desi e inca mic deja are personalitate si incepe sa urle daca nu i se da ceva. cand maica-sa si bunica-sa vor sa se impuna, intervine taica-su ,care nu-l suporta sa-l auda plangand si ii da orice... din pacate!

 3. #3
  Floricica Novice gargarusca's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.11.2006
  Postari in forum
  433
  Este bine ca in fata copilului parintii sa nu aiba pareri contradictorii cu referire la comportamentul nepotrivit al copilasului, pt ca orice copil va exploata asta. Daca copilul urla solutia este ca parintele sa ramina calm, nu este indicat sa tipi si tu la un copil care se manifesta zgomotos. Acum poate este inca mic, dar eu il pedepsesc pe copilasul meu atunci cind merita. Nu din orice, si ma asigur ca intelege pe cit este cu putinta de ce anume i-am aplicat o pedeapsa.In general, il privez de lucrurile care ii plac sau il bucura, sau daca e mai grav, il pun la colt. Intotdeauna isi cere iertare de la fiecare dintre noi.

 4. #4
  Floricica Veterana Vizitator's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  15.891
  Buna ziua! Numele meu este Laura Mirancea si va contactez de la emisiunea Supernanny de la Prima TV. Noi cautam parinti care doresc pentrul copilul (copiii) lor o educatie foarte buna, care doresc sa-si dezvete copilul de unele obiceiuri sau pur si simplu sa aiba in preajma, cateva zile, o persoana specializata in educarea copilului.
  Daca doriti sa participati la aceasta emisiune,una dintre conditii este sa aveti un copilas cu varsta intre 4-8 ani si care sa nu fie prea linistit sau prea ascultator . In plus, veti fi recompensati pt participare.Adresa de mail la care va puteti inscrie este: laura.mirancea@paprika.ro, unde va rog sa lastai si un nr de telefon la care sa va pot contacta pentru a va oferi mai multe detalii.
  O zi frumoasa tuturor!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari