Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita giulia78ro's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.02.2012
  Postari in forum
  3

  ofer voucher discount celule stem

  Unei viitoare mamici care doreste sa recolteze si sa depoziteze celule stem ii pot oferi un voucher cu o reducere de 10-20% in functie de pachetul ales, la pret de jumatate din valoarea discountului (informatii suplimentare la e-mail giulia78ro@yahoo.com). Precizez ca sunt singurii cred de pe piata la momentul actual care ofera suportul pentru transplant de pana la 185.000 euro .

 2. #2
  Floricica Novice bmel's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.07.2009
  Postari in forum
  460
  Problema majora este ca nu aveti acreditare de transport tesut uman. Iar in caz de Doamne fer' acest lucru este cel mai important, deoarece, precum bine stim, transplanturile nu se fac in tarisoara noastra. Ori ca sa poti transporta aceste celule in conditiile oferite de firma Dvs. am avea nevoie de decizie judecatoreasca, care se poate trage si pana la 2 luni.:)

 3. #3
  Floricica Novice mihneap's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.11.2010
  Postari in forum
  359
  buna....pot sa stiu si eu despre ce firma e vb? :)...eu cand mi-am recoltat nici nu le depozitau in romania...deci artre sa aiba o autorizatie de transport celule stem in alte tari. ms

 4. #4
  Floricica Novice bmel's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.07.2009
  Postari in forum
  460
  din informatiile mele doar o singura banca de celule stem existenta pe piata din Romania are aceasta acreditare, ma tem insa sa dau nume sa nu se considere reclama. Poti si tu sa te informezi, ia legatura cu banca voastra si intreaba-i direct, daca iti dau raspuns evaziv e clar, daca te asigura ca da, au acreditare, esti norocoasa.

 5. #5
  Floricica Novice mihneap's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.11.2010
  Postari in forum
  359
  buna, am cautat pe net si m-am linistit. voucherul oferit de giulia este de la o firma care are acreditare :) (e firma cu care am colaborat si eu). O zi placuta!
  Agentia Nationala de Transplant a acreditat cinci banci de celule stem in tara noastra si zece pentru transport, anunta evz.ro. Conform sursei citate, de la an la an, numarul firmelor din aceasta industrie creste, desi cei care aleg sa conserve sange din cordonul ombilical sunt romani din clasa de mijloc sau instariti.
  Cei ce lucreaza in sistem sunt de parere ca romanii sunt tot mai interesati de aceste servicii.
  Bancile de celule stem acreditate de Ministerul Sanatatii sunt Biogenis, Cord Blood Center, Stem Health Unirea, Stem Life Bank si FreezeLife.
  Acreditarea este valabila timp de doi ani de la data intrarii in vigoare, insa poate inceta in conditiile in care sunt descoperite nereguli in urma inspectiilor Agentiei Nationale de Transplant (ANT).
  De asemenea, exista si alte banci autorizate sa transporte sange placentar ori mostre de sange din cordonul ombilical in tara sau strainatate. Printre acestea se numara: Lifeline, Stem Sure, Cryo Stem Health, Biohelenica, Multicell, Vitacells, Neo Sanguis, Epsilon.
  sursa: paginamedicala.ro din octombrie 2011

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari