Colectia de vara pentru bebelusi si copii - acesorii M Scarves and Accessories by Madalina Stan

/ / Modificat: 2013-07-30
Colectia de vara pentru bebelusi si copii - acesorii M Scarves and Accessories by Madalina Stan

Colectia de vara pentru bebelusi si copii - acesorii M Scarves and Accessories by Madalina Stan

M Scarves and Accessories iti pune la dispozitie accesorii stylish pentru fetite si bebeluse, astfel ca iti poti rasfata micutele inca din primele luni de viata cu diferite piese precum: bentite, esarfe, cordoane vesele pentru rochite, bratarici sau chiar props-uri, pe care le poti folosi pentru o sedinta foto deosebita.

M Baby Accessories sunt perfecte pentru a fi oferite in dar sau pentru a-i completa outfit-ul propriului copil. Create din materiale de calitate, decorate cu margele, cristale sau perle Swarovsky, accesoriile M pentru fetite sunt cadouri ideale mai ales ca pot fi personalizate la solicitarea clientelor.

Bentitele sunt ideale atat pentru bebeluse cat si pentru fetite. Create din materiale delicate si naturale, matase, bumbac, bumbac cu matase, broderii fine si elemente Swarovski, ele sunt comode de purtat si constituie un accesoriu de nelipsit pentru micile fashioniste.

M_Baby_Accessories_Navy

In completarea acestora, M Baby Accessories ofera si mici esarfe din bumbac cu matase ce pot fi personalizate cu cristale Swarovski, bratarici vesele cu margele Swarovski si floricele din broderie cu margele, cordoane impletite si din catifea, accesorizate cu fundite, flori si alte detalii pretioase.

De asemenea, daca vrei sa-i faci cadou copilului tau o sedinta foto originala, atunci nu trebuie sa-ti lipseasca props-urile si accesoriile. Ele pot transforma un decor banal intr-unul cu totul aparte, cadru pentru amintiri unice in viata copilului tau.

M_Baby_Props

Astfel poti opta pentru comandarea, cumpararea sau doar inchirierea props-urile M, create in diferite forme si marimi, in functie de tema aleasa sau putem lucra impreuna.

M Baby Accessories pregateste un pachet deosebit de daruit. Sedinta foto personalizata cu décor, props-uri si accesorii M. Pachetul va include un accesoriu cadou si CD cu pozele de la sedinta foto.

Pentru mai multe detalii:

Madalina Stan
office@mscarves.ro
madalina.stan@mscarves.ro
www.mscarves.ro
https://www.facebook.com/pages/M-Scarves-Accessories/215692071799604
Tel: 0723 178 684

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre