Asociatia Mame pentru Mame - activitati pentru viitori si proaspeti parinti

/ / Modificat: 2011-09-06
Asociatia Mame pentru Mame - activitati pentru viitori si proaspeti parinti

Gravide, mamici, tatici si bebelusi sunt cu totii asteptati pe 9, 10 si 11 septembrie in Parcul IOR la ONGFest, la Standul Asociatiei Mame pentru Mame, care a pregatit o serie intreaga de activitati atat informative cat si distractive, in beneficiul direct al cuplurilor de viitori si proaspeti parinti:

  • Cursuri pre si postnatale gratuite;
  • Proiectii de filme documentare inedite despre nastere;
  • Experiente senzoriale inedite - asculta lumea bebelusului din burtica!;
  • Spatiu pentru alaptare MAGIC;
  • Portrete foto si poze de familie profesionale;
  • Diorame haioase pentru fotografii originale.


 
Asociatia Mame pentru Mame va fi la stand pe 9, 10, 11 septembrie pe Aleea Principala din Parcul IOR (la statuia lui A. I. Cuza) si la Cortul de Proiectii in fiecare zi de la ora 10 la 20. Asociatia va  sustine cursuri de pregatire pre si postnatala, va prezenta documentare inedite despre nastere, urmate de dezbateri si va pune la dispozitia publicului experiente senzoriale senzationale - veti putea auzi "lumea" asa cum o aude un bebelus in burtica mamei sale si veti putea asculta de asemenea bataile inimii bebelusului in timp real!

 
Ditta Depner si al ei BBmic.ro au avut grija de voi si au sponsorizat un spatiu de alaptare MAGIC! In plus, veti putea profita de prezenta fotografilor profesionisti la standul Asociatiei, care vor face portrete si poze de familie de inalta calitate. Mai mult, daca doriti sa faceti poze haioase, sunteti asteptati cu diorame colorate pe tema maternitatii! Veti avea parte si de un concurs cu premii originale: body-uri de bebelusi pictate manual.


Filmele documentare care vor fi proiectate vor avea teme provocatoare si imagini incredibile din timpul nasterii, iar marturiile mamelor care au avut nasteri memorabile sunt emotionante. Asociatia Mame pentru Mame doreste sa multumeasca companiei Mamaboutique care a sponsorizat intreaga activitate de proiectie.

Pentru a afla mai multe informatii accesati link-urile de mai jos:

Cursuri si filme


Program proiectii

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelusi Proaspata mamica Proaspeti parinti

Articole recomandate

Citeste si despre