Zana Maseluta si Caria, un spectacol original Teatrul Zurli

/ / Modificat: 2013-04-02
Zana Maseluta si Caria, un spectacol original Teatrul Zurli

Zana Maseluta si Caria, un spectacol original Teatrul Zurli

Cand?


Duminica, 7 aprilie

Unde?


La Clubul Taranului, ora 10:30 si 12:00

Teatrul Zurli revine la Muzeul Taranului Roman cu un spectacol suta la suta original. "Zana Maseluta si Caria" este o poveste care ii va ajuta pe cei mici sa aiba mai multa grija de dintisorii lor.

Zana Maseluta vine pe pamant in cautarea Bunutei Danuta, medicul stomatolog care trebuie sa salveze Imparatia Dintilor Frumosi.

Impreuna cu copiii, cele doua fac un plan pentru eliminarea Cariei. Caria se hraneste cu resturile pe care copiii le lasa intre dinti dupa ce mananca. Flamanda mai mereu, Caria cauta copiii care nu se spala pe dinti si incearca sa si-i faca prieteni.

Asadar, cei mici vor retine foarte clar ca daca nu se spala pe dinti Caria se va hrani cu resturile ramase acolo si va creste mare, mare in dintii si maselele copiilor. si cine isi doreste sa fie prieten cu Caria?

Zana_maseluta_teatru

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final, toata lumea primeste bomboane!


Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre