Vino in Sun Plaza la prima expozitie interactiva de tablouri 3D din Romania

Vino la singura expozitie unde e obligatoriu sa faci fotografii si unde tu poti sa fii parte din arta, parte din tablourile expuse!

Vizual Expo3D

Acum e momentul sa arati ce fata expresiva ai! Poti sa te chinui strangand cu usa un dinozaur, sa te bucuri pescuind o balena, sa fluieri linistit scotand la plimbare, in lesa, un tigru sau sa fii ingrozit in fotografia surprinsa chiar inainte sa te zdrobeasca un mamut sub piciorul lui.

Sun Plaza gazduieste pana pe 9 iunie o expozitie de 20 de tablouri 3D care vor deveni sursa de distractie si de inspiratie pentru fotografii memorabile.

Tablourile 3D sunt create cu tehnici speciale si creeaza iluzii optice – odata fotografiate, ele devin incredibil de reale si dau senzatia ca sunt in relief.

AK8A2955

AK8A2960

AK8A2962

AK8A2965

Ia-ti aparatul de fotografiat sau telefonul, vino cu prietenii sau cu familia la expozitie si fa-ti cele mai creative poze! Nu e obligatoriu sa le postezi pe Facebook, dar nici nu stii cate like-uri pierzi!

Expozitia cu tablouri 3D se afla pe culoarul nou deschis in Sun Plaza.

sun-plaza-culoar-nou

Mai multe detalii gasesti pe sunplaza.ro si pe pagina de Facebook a evenimentului

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Expozitie Evenimente 2017 Evenimente copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul