Spectacol Masha si Ursul – regulament si acces public

/ / Modificat: 2019-05-08
Spectacol Masha si Ursul – regulament si acces public

Personajele din cel mai urmarit serial de desene animate rusesc, “Masha si Ursul”, se reintorc pe scenele din Romania cu un nou spectacol live ce va calatori, intre 11 si 18 mai 2019, in Bacau (11 mai, Teatrul de Vara), Bucuresti (12 mai, Sala Palatului) si Cluj (18 mai, Casa Studentilor). Turneul in Romania este adus de Events (www.events.ro).

Pentru ca spectatorii sa aiba parte de cea mai frumoasa experienta, ii rugam sa citeasca si sa respecte urmatorul regulament, valabil pentru spectacolele din toate cele trei orase.

Spectacolul are durata de o ora si 20 de minute si este recomandat copiilor peste 2 ani iar copiii sub 2 ani au acces gratuit.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data.

Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.

Masha1

Spectatorii sunt rugati sa-si pastreze locurile/sectoarele in timpul concertului.

Biletul de intrare isi pierde valabilitatea in momentul iesirii din perimetrul salii de spectacol.

Accesul publicului in incinta se va face incepand cu ora 10:00 iar spectacolul va incepe la ora 11:00.

Masha2

Persoanele cu afectiuni sau cu antecedente medicale personale sunt rugate sa se inregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor si pot participa la eveniment numai cu insotitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protectie pentru urechi.

Este interzis accesul cu brichete, obiecte contondente, arme, aparate foto/video profesionale. Este interzis consumul de substante periculoase, toxice sau halucinogene in incinta salii de spectacol si a perimetrului acesteia.

Masha5

Este interzisa folosirea injuriilor in incinta locatiei.

Sunt interzise introducerea sau afisarea inscriptiilor, bannerelor, pancardelor si a altor elemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si violenta publica.

Este interzisa deteriorarea locatiei si aruncarea ambalajelor in spatiile neamenajate in acest scop.

Biletele la spectacolul „Masha si Ursul – O poveste cu detectivi” se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, dar si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone si reteaua Carrefour, librariile Humanitas, librariile Carturesti si librariile Diverta), sau de la casele de bilete ale salilor unde se desfasoara spectacolul, astfel: 200 lei, 150 lei , 110 lei, 90 lei, 70 lei, 50 lei pentru Bucuresti , 130 lei, 80 lei, 55 lei pentru Bacau si 110 lei, 80 lei pentru Cluj. Costurile biletelor difera in functie de pozitionarea in sala.

Turneul este sustinut de Kaufland Romania, din dorinta de a oferi copiilor un spectacol de neuitat.

Partener: Aqua Carpatica.

Parteneri media: Magic FM, Kanal D, Minimax, Romania Libera, Sapte Seri, Catavencii, Ziare.com, Acasa, Eva, Copilul, Clopotel, Sunt Parinte, Solonaria, Modern Dads, laurafrunza.com, I like Cluj.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Masha si ursul Spectacole copii Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre