Kamara, pacalit la un eveniment caritabil pentru fiul sau: "Pe lumea aceasta, sunt multi care profita"

/ / Modificat: 2024-02-16
Kamara, pacalit la un eveniment caritabil pentru fiul sau:

 

Kamara a povestit ca a fost pacalit la un eveniment caritabil organizat pentru fiul sau, Leon, in varsta de 8 ani. Micutul s-a nascut cu o grava problema medicala, tetrapareza spastica. 

El a suferit nu mai putin de 8 operatii si a urmat un tratament costisitor. Pentru a strange sumele de bani necesare, Kamara a participat la mai multe evenimente caritabile. Din pacate insa, la unul dintre acestea, artistul a fost pacalit si nu a mai intrat in posesia banilor care s-au strans. 

„Pe lumea aceasta sunt multi care profita de evenimentele caritabile. Se fac multe evenimente caritabile, si unii profita ori de organizare, sa-si traga ceva pe langa, ori pur si simplu nu mai dau banii. Eu am patit treaba asta cu Leon la un eveniment. Organizatorii au venit la mine si mi-au spus: «Acestia sunt toti banii». I-am spus: Tu glumesti? Am vazut cata lume a fost si ce s-a intamplat”, a marturisit Kamara, pentru cancan.ro.

Dezamagit, de atitudinea persoanelor respective, Kamara a marturisit ca si-a invatat lectia si nu mai are incredere in nimeni: 

„Am rezolvat cat s-a putut rezolva apoi. Am cautat unii dintre organizatorii care nu erau cei care au luat banii sa compenseze situatia ca sa nu-si pateze numele. Nu era vina lor, doar ca ei erau in fata. Consider ca mereu trebuie sa fim atenti la oamenii care fac lucruri de genul acesta ca sunt multi escroci pe lumea asta”.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kamara copil Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre