Tandarica pentru toti! 1leu biletul, in stagiunea de vara!

Tandarica pentru toti, in stagiunea de vara Teatru, Strada si Copil, editia a V-a, 14 aprilie - 11 septembrie 2016!

In Stagiunea de vara, biletul la spectacolele Teatrului Itinerant Tandarica va costa 1 leu! 

Teatrul Tandarica da startul celei de-a V-a editii a Stagiunii de Vara "Teatru, Strada si Copil", care se va desfasura in perioada 14 aprilie - 11 septembrie 2016, sub egida proiectului Tandarica pentru toti. 

festival_teatru_strada_copil_tandarica_2016

La 5 ani dupa ce Teatrul Tandarica a inceput sa-si spuna povestile in cele mai importante parcuri din capitala, si-a dorit ca anul acesta, povestile sa fie auzite de si mai multi copii.

Ca atare, Teatrul tandarica lanseaza joi, 14 aprilie, odata cu debutul celei de-a V-a editii a Stagiunii de Vara, proiectul  Tandarica pentru toti, scopul fiind de a duce teatrul in mijlocul copiilor care nu au acces direct la lumea minunata a basmelor, precum si de a le facilita intalnirea cu teatrul si cu diverse activitati creative. Mai exact, la toate spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant tandarica pretul biletului va fi de 1 leu!

"Prezenta copiilor la evenimentele culturale este esentiala pentru dezvoltarea armonioasa a lor, asa ca, ne-am dorit, ca anul acesta, in Stagiunea de Vara, cat mai multi copii sa se bucure de povesti frumoase, la un pret simbolic." - Calin Mocanu, directorul Teatrului Tandarica.

In aceasta editie, Teatrul Itinerant Tandarica se va afla in parcurile: Sebastian (14 aprilie - 8 mai), Lumea Copiilor (14 mai-15 iunie), Herastrau (25 iunie- 14 iulie), Crangasi (30 august - 11 septembrie), unde vor avea loc spectacole de teatru si diverse activitati artistice dedicate celor mici. 

Realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, sub egida UNIMA Romania si ASSITEJ Romania, proiectul Stagiunea de vara "Teatru, Strada si Copil" se doreste a fi o celebrare a tuturor artelor care infrumuseteaza copilaria.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii Festival teatru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul