SOS Nunta mea! Un workshop cu si despre tinerii care urmeaza sa se casatoreasca!

SOS Nunta mea! Un workshop cu si despre tinerii care urmeaza sa se casatoreasca!


MKT Events in colaborare cu Black Tie Events lanseaza in luna iunie 2013 seria de workshop-uri SOS Nunta mea. Primul eveniment va avea loc sambata, 22 iunie 2013, in intervalul 10:00 - 14:00, in Bucuresti, locatia exacta urmand a fi comunicata ulterior pe pagina de facebook: www.facebook.com/sosnuntamea

SOS Nunta mea! este un proiect adresat in principal tinerilor care urmeaza sa se casatoreasca, doresc sa isi organizeze un eveniment special, dar nu pot sau nu doresc sa apeleze la serviciile unei agentii de organizare evenimente private.

nunta

In cadrul workshop-ului, participantii vor afla cum sa creeze o poveste pentru evenimentul dorit, cum pot integra elementele ce tin de traditie, care sunt pasii exacti pentru organizarea evenimentului, cum isi pot gestiona cat mai eficient bugetul si tips& tricks pentru a salva bani!

Cursul va avea un format interactiv, trainerii comunicand informatii utile, din experienta lor, participantilor si raspunzand intrebarilor acestora.

Taxa de participare este de 200 RON. Cei care doresc sa vina insotiti beneficiaza de o reducere de 50% pentru partener.

Inscrierile se realizeaza pana in data de 17 Iunie 2013, in limita locurilor disponibile, trimitand un e-mail la adresa: office@blacktie-events.ro sau la numerele de telefon: 0727.844.986 sau 0740.868.066

rochie_mireasa

Evenimentul se va desfasura in Bucuresti, locatia cu adresa exacta urmand a fi comunicata ulterior pe pagina de facebook: www.facebook.com/sosnuntamea

MKT Events este o agentie de event planning, specializata in organizarea de evenimente corporate, utilizand metodele marketingului experimential.


Black Tie Events este o agentie de wedding planning, specializata in organizarea de evenimente private.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul