Reducere de 44% la toate cartile RAO

/ / Modificat: 2012-11-27
Reducere de 44% la toate cartile RAO

Reduceri de 44%!

Toamna incepe in forta la Editura RAO! In saptamana 1-7 octombrie, cititorii de toate varstele se pot bucura de o oferta speciala: toate titlurile au reducere 44%! Pentru a vedea noile preturi, valabile doar saptamana aceasta, va invitam sa vizitati site-ul www.raobooks.com. Livrarea este gratuita pentru orice comanda mai mare de 40 de lei. 

Editura RAO dispune de un portofoliu bogat: fictiune, cat si nonfictiune si carti ilustrate pentru toate varstele! Va recomandam cartile pentru copii din portofoliul editurii: carticele ilustrate, carti de povesti, romane pentru prichindei si carti pentru tineri. 

Recomandari de carte de copii

Harry si dinozaurii merg la scoala

Pret vechi:19.99

Pret nou: 11.19

E prima zi de scoala. Harry si prietenii sai, dinozaurii, sunt foarte nerabdatori, poate si putin emotionati. Dar cand acestia nu-l pot insoti in sala de clasa, Harry nu prea e sigur daca o sa-i placa la scoala. Printre colegii lui se afla si un baietel foarte nefericit. Oare ar putea dinozaurii sa le sara in ajutor celor doi si sa-i faca sa le placa la scoala?

Alfabetul desenat, mai usor de invatat

Pret vechi: 16.99

Pret nou: 9.52

Dragi parinti, cand pregatiti ghiozdanele micilor vostri boboci dornici de a invata sa citeasca, nu uitati sa strecurati inauntru: "Alfabetul desenat, mai usor de invatat." Este o carte hazlie pentru ca de asta s-a ocupat ilustratoarea noastra care n-a uitat cat de mult ii placeau literele desenate cand era copil si cat de mult se uita la fiecare in parte incercand sa-si dea seama cu ce animalut sau obiect seamana. E o carte extrem de utila, pentru ca desenelor li s-au asortat poezioare simple si usor de memorat!

Domnul Intuneric se strecoara

domnul intuneric

Pret vechi: 35.99

Pret nou: 20.15

Cand se lasa noaptea 

Si copiii dorm 

Doar Daisy e treaza... 

De ce n-are somn?

Ce-am gasit eu, dragonul, in padure

Pret vechi: 22.5

Pret nou: 12.6

Nu stii niciodata peste ce o sa dai cand te duci in padure... Poate peste o faptura fermecata de pe un taram straniu si indepartat. Si, daca ai noroc, poate iti faci un prieten minunat!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alegere carti copii Recomandari carti copii Carti educative prescolari

Articole recomandate

Citeste si despre