O noua colectie de carti educative si distractive pentru copilul tau!

/ / Modificat: 2018-10-03
O noua colectie de carti educative si distractive pentru copilul tau!

Stim ca lectura e un obicei care se deprinde la o varsta frageda. Din aceasta toamna, odata cu inceperea noului an scolar, ALIAS PUBLISHING vine in intampinarea micilor cititori cu o minunata colectie de carti pentru copii, lansata pe piata sub brand-ul ALIAS KIDS.

Prin ALIAS KIDS, ne straduim sa contribuim la cresterea numarului de copii care citesc, care invata sa citeasca si carora le place sa citeasca. Inceputul acestui drum e foarte important, iar ideea din spatele demersului nostru e sa-i sprijinim pe cei mici cand fac primii pasi, oferind 4 serii a cate 12 carti de colorat foarte atractive, dar si educative pentru copii.

Seriile sunt ANIMALUTE DRAGUTE, MESERII, VEHICULE si SPORTURI. Pe langa imaginile de colorat, carțile contin texte cu informatii esentiale despre tema abordata, precum si abtibilduri colorate pe care copiii dvs. vor fi incantati sa le lipeasca pe paginile fiecarui volum. Cartile au coperti colorate, lucioase, sunt stantate in diferite forme in functie de subiectul pe care il propun si suntem siguri ca le vor stimula celor mici interesul pentru lectura si cunoastere cu ajutorul desenelor distractive si ale activitatilor propuse.

O carte costa doar 6 lei si le puteti gasi in librarii si la toate chioscurile de presa din tara, sau le puteti comanda direct la editura, la numarul de telefon 021 317 91 37.

ALIAS PUBLISHING este parte a GRUPULUI EDITORIAL FLACARA, care editeaza, printre altele, bine-cunoscutele reviste REBUS, ALMANAHUL FLACARA, MAGAZINUL VERDE, INTEGRAMA DE TOP, INTEGRAMA DE ELITA etc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti pentru copii Carti bebelusi Recomandari carti copii

Articole recomandate

Citeste si despre