MAI multe surprize pentru copii in acest weekend, in AFI Palace Cotroceni

In perioada 30 mai – 1 iunie, AFI Palace Cotroceni a pregatit numeroase surprize pentru cei mici si insotitorii lor. Vizitatorii vor putea participa la ateliere, spectacole, concerte, momente de dans si concursuri, pentru a incheia Luna lui MAI Mult si pentru a sarbatori Ziua Copilului.

AFI_Palace_Cotroceni_Ziua_copilului

In toate cele trei zile, AFI Palace Cotroceni va organiza in parteneriat cu Dremel by Bosch ateliere dedicate copiilor, in care cei mici vor putea realiza decupaje cu statii de traforaj, pirogravuri, gravuri pe farfurii, lumanari sau ghivece si decoratiuni pe rame de fotografii. Toate aceste ateliere vor avea loc in intervalul 10:00 – 18:00, iar micii participanti vor putea castiga ceasuri, lanterne si multe alte premii speciale. Lucrarile realizate in cadrul evenimentului vor fi inscrise, de asemenea, intr-un concurs pe Facebook. 

Pe 31 mai va avea loc evenimentul „Veniti cu noi in Lumea Copilariei”, in cadrul programului educational „Vreau sa fiu Olimpic”. Copii din peste 40 de gradinite din Bucuresti, Ilfov, Slatina si Constanta vor sustine, intre 16:30 – 19:30, momente artistice ce vor fi premiate inclusiv cu locuri la Tabara Olimpicilor.

De Ziua Copilului, de la ora 10:00, incepe programul de 1 iunie

10:00 - 18:00: atelierele Dremel isi asteapta in continuare micii mestesugari;

10:00 - 18:00: langa patinoar va fi realizat un desen gigantic cu ajutorul copiilor din AFI Palace Cotroceni, cu sprijinul HHC Romania, in cadrul proiectului „Coloreaza-le copilaria”. Desenul va contine o schita alb-negru a unui copil, simbolizand viata copiilor abandonati. Schita va fi inconjurata de desene colorate, care vor reliefa ce poate aduce HHC prin activitatea sa: culoare, optimism si incredere; 

11:00 - 12:00: Centrul Educational Creartes Land va sustine un program artistic adresat copiilor, compus din piese cantate de un grup vocal, solo-uri si scenete;

12:00 – 16:00: Mouzenidis Travel va incanta trecatorii cu o serie de momente artistice pregatite pentru aceasta zi speciala: 

dansuri grecesti ale ansamblului Uniunii Elene;

Ansamblul Grailu Armanesc va prezenta dansuri makedonene; 

Diana Stoica si Denisa Parvu, castigatoarele locurilor 2 si 3 in cadrul Festivalului Paradise Holiday din Salonic (Grecia), vor sustine un spectacol de muzica si dans de-a dreptul impresionante;

Ansamblul Magic Star, sub indrumarea instructorului Ianula Zardova, va prezenta o serie de dansuri moderne. Dansurile vor fi sustinute de catre Alexandru Parvu si Bianca Stan, Trupa Artkor Dance 1 (castigatoarea cupei Bonito Dance) si Trupa Artkor Dance 2, formata din 20 de copii care vor dansa pe un colaj de melodii latino de renume;

16:00- 17:00: Echipa Puranima va sustine spectacolul cu papusi Rolling Strings. 

Pe tot parcursul zilei, mascotele DO si MO ale DOMO vor invita toti copiii la joaca, iar parintii vor avea ocazia sa ramana cu aceasta amintire primind o fotografie inramata cu cei mici.

In tot acest timp, cei prezenti in AFI Palace Cotroceni vor putea sa se bucure de ultimele zile ale Saptamanii Mai Mult, vizitand zonele de rasfat pentru doamne si domnisoare si spatiile de gaming pentru barbati. Pana la finalul lunii mai, acestea vor putea testa produse cosmetice si beneficia gratuit de sesiuni de make-up, realizate in colaborare cu Sephora, Marionnaud si Yves Rocher. Plafar si L'Occitane vor oferi testari de produse, Centrofarm va pune la dispozitie sedinte de instant beauty, iar Sensiblu ofera dermoanalize pentru protectia solara. in plus, Gett’s Color Bar va realiza gratuit coafuri din impletituri si salonul Geta Voinea va oferi sesiuni de hairstyling.  

In plus, o familie norocoasa inca poate castiga o excursie pentru doi adulti si un copil in Grecia, daca participa la tombola desfasurata in magazinele partenere (Imaginarium, Noriel, SMYK, Okaidi, Next, Big Step, Gymboland, Zorky’s Planet).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente de 1 Iunie 2014

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul