Petrecere de 1 Iunie in Parcul National

/ / Modificat: 2014-05-30
Petrecere de 1 Iunie in Parcul National

Sambata, in asteptarea Zilei Copilului, in Parcul National din Capitala: karaoke pentru copii, face painting si spectacole de magie. Iar, pentru cei mari avem show gastronomic- se va pregati un cozonac urias, lung de 10 metri si multe alte bunatati

Sambata, in Parcul National, comerciantii veniti din toate colturile tarii, ii asteapta pe bucurestenii de toate varstele, la petrecerea de 1 Iunie. De la ora 10 dimineata, se va da starul prepararii unui cozonac urias, lung de 10 metri si greu de peste 300 de kilograme. 

Pentru pregatirea lui se vor folosi 150 de oua, 40 de kilograme de nuca, 120 de kilograme de faina, 5 kilograme de scortisoara, 20 de litrii de lapte, 10 litri de ulei, 25 de kilograme de zahar si 10 kilograme de lamaie.

Tot incepand cu ora 10, cei mici vor avea parte de spectacole de magie, face painting, concursuri de karaoke cu premii, baloane cu heliu si multe alte surprize. Vor fi si berbecuti la protap, gratare de toate felurile, sarmalute la ceaun cu mamaliguta, placinte maramuresene si o gama larga de dulciuri si dulceturi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente de 1 Iunie 2014 1 Iunie copii Ziua copilului

Articole recomandate

Citeste si despre