De Ziua Copilului in Parcul Crangasi si Gradina Icoanei!

/ / Modificat: 2014-05-30
De Ziua Copilului in Parcul Crangasi si Gradina Icoanei!

Ziua Copilului va fi sarbatorita duminica de Primaria sectorului 6 printr-un spectacol in Parcul Crangasi, a anuntat autoritatea locala. Primaria sectorului 2 va marca Ziua Copilului prin ateliere de cultura japoneza, muzica si dans in weekend, in Parcul Gradina Icoanei. Atelierele pentru copii vor fi organizate de Centrul de Studii Romano-Japoneze impreuna cu scoala Haramitchi si Tenshin, sub indrumarea designerului Laura Caraman.

La spectacolul „Culorile copilariei" vor canta Mirabela Dauer, Raoul, Alina Eremia si corul Nostalgia. Copiilor le sunt pregatite o multime de surprize si concursuri, precum si o tombola cu multe premii surpriza. Cei mici vor lua cursuri de caligrafie japoneza (shodo), vor admira kimono-urile si yukata-urile, hainele traditionale japoneze, se vor amuza rasfoind revistele de manga (benzi desenate) si vor deveni cantareti cand vor testa taiko, tobele traditionale japoneze.

De asemenea, tot in Parcul Gradina Icoanei, care va deveni 'Gradina cu artisti', copiii vor decupa, picta si vor realiza impreuna o instalatie ecologico-fantastica dedicata naturii. Ei vor fi intampinati de copaci decorati si inconjurati de figurine din carton pe care copiii sunt invitati sa le imbrace cu flori, fluturi si pasari din hartie. indrumati de traineri, cei mici vor picta, desena si decupa, vor face colaje si vor deveni artizanii unei instalatii originale prin care vor atrage atentia asupra frumusetii naturii si mai ales asupra importantei protejarii ei prin activitati ecologice.

Copiii vor avea prilejul sa joace 'tara, tara, vrem ostasi', 'tarile', 'Ratele si vanatorii', 'Ursul doarme si viseaza', 'Randunica, muta-ti cuibul', 'Podul de piatra' si multe altele. Ei vor sari coarda si elasticul si vor juca sotron.

Voluntarii de la Asociatia Red Panda vor fi prezenti in Gradina Icoanei cu pisici si catei cu chef de joaca, care abia asteapta sa fie adoptati. Din zona pentru adoptii nu vor lipsi brosurile si materialele informative in care sunt prezentate beneficiile detinerii unor animale de companie, informatii cu privire la importanta sterilizarii si sfaturi referitoare la cresterea cainilor si pisicilor. Cum nu exista sarbatoare fara muzica si dans, micutii din trupa Rall's vor alege cele mai antrenante ritmuri prin care ii vor invita pe toti copiii la dans in Parcul Gradina Icoanei. 

Intrarea la eveniment este libera.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente de 1 Iunie 2014 1 iunie Ziua copilului

Articole recomandate

Citeste si despre