Lumea lui P*ET, primul festival dedicat copiilor

| | Modificat: 2012-11-26 17:49:14

"Lumea lui P*ET – KidsFest", primul festival dedicat copiilor, va avea loc pe 16 si 17 iunie in parcul din Piata Unirii din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Emagic si Zurli (Mirela Retegan - Directorul de Creatie al evenimentului) si prezentat de Betty Ice.


Kids_fest

Evenimentul promite participantilor doua zile de poveste, din care nu vor lipsi jocurile, concursurile, muzica live, piesele de teatru, precum si o serie intreaga de alte surprize pregatite de amfitrionul evenimentului, "P*ET", Prietenul ExtraTerestru al copiilor de pretutindeni. "Lumea lui P*ET – KidsFest" este un eveniment prezentat de Betty Ice, fiind conceput si organizat de Emagic, in parteneriat cu Zurli.
 
Zurli-logo"Lumea lui P*ET" este un adevarat oras in miniatura, o lume frumoasa si curata, o lume plina de culoare si de veselie, creata special pentru zillele pe care Prietenul ExtraTerestru P*ET doreste sa le petreaca in Romania, alaturi de cei mici. De acolo, de sus, de pe planeta lui, P*ET a vazut ca in Bucuresti oamenii locuiesc in cladiri din caramida, beton sau lemn. El in schimb, locuieste intr-o piramida transparenta si isi doreste sa se simta la noi ca acasa, asa ca ii roaga pe copiii din Bucuresti sa-i dea o mana de ajutor pentru a-si construi o casuta precum cea de pe planeta lui - o piramida din pet-uri.

Aceasta este povestea care sta la baza organizarii primului festival dedicat copiilor. Intregul eveniment va fi precedat de unul  dintre cele mai ample programe de reciclare care implica in special copiii. Derulat alaturi de Romprest in diferite scoli din Bucuresti, programul doreste sa incurajeze reciclarea ambalajelor din plastic si crearea unor obiceiuri "eco" inca de la cele mai fragede varste. "Lumea lui P*ET – KidsFest" va include desigur o piesa centrala - piramida contruita din pet-urile adunate de copii in scoli inainte de eveniment, dar si o multime de alte surprize: un laborator de stiinte, un tunel al groazei, un atelier foto si chiar o "inchisoare"  a parintilor, unde cei mici ii pot inchide pe parinti pentru a putea explora in voie intreaga lume a lui P*ET.

Pe langa nenumaratele jocuri si concursuri ce se vor desfasura pe toata durata festivalului, P*ET a pregatit si un bal al printeselor si un carnaval pentru iubitorii de costume, precum si nenumarate reprezentatii de teatru puse in scena de Gasca Zurli, urmate la incheierea programului de concerte live sustinute de cativa dintre cei mai cunoscuti artisti romani ai momentului, ale caror nume vor fi anuntate in curand.

Biletele pentru Lumea lui P*ET – KidsFest vor fi puse in vanzare la pretul de 25 lei pentru copii si 40 lei pentru adulti in avans, pe www.myticket.ro si in reteaua Diverta.

 
"Lumea lui P*ET – KidsFest" ii asteapta asadar pe cei mici pe 16 si 17 iunie 2012 in parcul din Piata Uniriidin Bucuresti pentru doua zile de poveste, prezentate de Betty Ice, Emagic si Zurli.

Taguri Festival teatru Eveniment cultural Evenimente copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri