Lansarea Departamentului de Cercetare "Madrigal for Babies"

/ / Modificat: 2024-01-15
Lansarea Departamentului de Cercetare

Marti, 16 ianuarie 2024, incepand cu ora 17:00, are loc conferinta de presa dedicata lansarii Departamentului de Cercetare „Madrigal for Babies” in cadrul Corului National de Camera „Madrigal - Marin Constantin”.

Evenimentul va avea loc la Casa Madrigal, Aleea Dealul Mitropoliei nr. 11, Bucuresti, in prezenta Ministrului Culturii, Raluca Turcan.

Departamentul de Cercetare „Madrigal for Babies - muzicoterapie si educatie muzicala timpurie in perioada pre si post natala” este o noua directie in activitatea Corului Madrigal dedicata studiului si promovarii la nivel national a impactului muzicii si educatiei muzicale asupra celor mai mici dintre ascultatori, in parteneriat cu Asociatia Romana de Muzicoterapie si in colaborare cu Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti si Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti.

Inceput ca proiect pilot in anul 2023, alaturi de muziciana si muzicoterapeuta Angelica Postu, presedinta Asociatiei Romane de Muzicoterapie, conceptul „Madrigal for Babies” a facut cunostinta cu publicul bucurestean in vara anului trecut, in cadrul unui concert dedicat bebelusilor si femeilor insarcinate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Evenimente

Articole recomandate

Citeste si despre