In vizita la Opereta!

turul_opereteiTeatrul National de Opereta "Ion Dacian" organizeaza in 14 iunie 2012, ora 10.00, in cadrul proiectului cultural-educational "Creste prin Arta!", un tur al teatrului si jocuri interactive pe scena pentru copii.

Evenimentul urmareste sa faciliteze accesul celor mici la lumea spectacolului, programul fiind deschis catre toate scolile si unitatile de invatamant din Bucuresti.

Primul asemenea tur organizat s-a desfasurat cu ocazia celei de-a 50-a Zile Mondiale a Teatrului, iar la eveniment a participat un grup de 30 de copii din ciclul primar de invatamant, din cadrul CONIL after school.

In vizita la Opereta! - tur organizat al teatrului si jocuri de actorie pe scena

  • Cand? 14 iunie 2012, ora 10.00
  • Cine? Coord.: Sorin Ciuca si Oana Rusu
  • Cat? Pret bilet: 10 lei
  • Cati? Numar locuri disponibile: 25

Aceasta activitate este destinata grupurilor scolare organizate.

Inscrierile se pot face pana la data de 12 iunie.

Insotiti de Sorin Ciuca, regizor tehnic al teatrului, copiii vor vizita spatiile principale ale cladirii, foaierul, cabinele si scena, avand ocazia sa vada de aproape un decor de teatru, dar si cum functioneaza luminile, reflectoarele, microfoanele, lavalierele si alte elemente de echipament tehnic. La finalul turului, Oana Rusu, actrita a Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”, ii va invita pe cei mici la o serie de jocuri de improvizatie, memorie si atentie, nelipsite din pregatirea unui actor.


Proiectul "Creste prin Arta", organizat de Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", este adresat publicului tanar si foarte tanar, pentru a sprijini educatia artistica si a facilita accesul copiilor la diverse activitati creative, de dezvoltare personala, precum si la lumea spectacolului.

"Creste prin Arta" include ateliere de creatie pentru copii, pe teme variate, care acopera principalele ramuri artistice: arte plastice – pictura, modelaj, papier-mache, origami, diverse ateliere de bricolaj – si arte performative – balet, cor, actorie, teatru de animatie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Evenimente copii Activitati educative copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul