TEDx PiataUniriiED 2023 aduce pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti vorbitori remarcabili ce sustin ca educatia este o misiune colectiva

/ / Modificat: 2023-09-19
TEDx PiataUniriiED 2023 aduce pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti vorbitori remarcabili ce sustin ca educatia este o misiune colectiva

TEDx PiataUniriiED 2023 va avea loc pe 11 noiembrie si aduce pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti vorbitori remarcabili ce sustin intr-un glas ca educatia a fost, este si va ramane o misiune colectiva.

Pe 11 noiembrie 2023, Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti va gazdui un eveniment de amploare sub egida TEDx. Aceasta editie a TEDx PiataUniriiED isi propune sa aduca in prim-plan diverse perspective de analiza ale educatiei: perspectiva practicienilor, perspectiva comunitatii, perspectiva specialistilor si perspectiva sistemica. Prin fuziunea acestor voci diversificate, organizatorii incurajeaza o abordare holistica si integrativa, care sa contribuie la o schimbare de paradigma pentru sistemul educational din tara noastra.

Vorbitori

Evenimentul va reuni pe scena peste 20 de personalitati marcante din domeniul educatiei, dar si voci tinere care sa dea startul unui nou mod de a ne raporta la educatie, centrata pe un dialog autentic si colaborativ intre toti membrii societatii:

’Vrem sa readucem copiii in centrul tuturor proceselor ce tin de educatie, sa cultivam gandirea ecosistemica si sa raspundem impreuna la intrebari fundamentale despre rolul si scopul educatiei in viitorul nostru comun’, spune Mirela Stetco, Director de Training Teach for Romania si curator al editiei de anul acesta.

Moderatori cu experienta

Evenimentul se bucura de prezenta a doi moderatori cu experienta vasta si un background solid. Cu o cariera de peste 20 de ani ca trainer si facilitator, Florin Ghinda a indrumat de-a lungul timpului peste 10.000 de participanti si in prezent este autor la romaniapozitiva.ro. Lui Florin i se alatura pe scena TEDx PiataUniriiED Veronica Soare, storyteller, trainer si entertainer de renume si creatorul platformei inspirationale minuni.ro.

Echipa de organizare

Proiectul este organizat cu sprijinul unei echipe de voluntari, condusa cu dedicare de managerii de proiect Alex Vesa si Fabiola Hosu, doua nume deja cunoscute in domeniul educatiei din Romania. Alex Vesa, invatator si alumn Teach for Romania, revine in calitate de coordonator, aducand cu el experienta si succesul editiei precedente. Fabiola Hosu, vicepresedinta a Federatiei Coalitia pentru Educatie, vine cu o viziune strategica si o intelegere profunda a sistemului educational.

Cum poti urmari evenimentul

Datorita interesului crescut, locurile din sala s-au epuizat la scurt timp de la punerea in vanzare, insa evenimentul va putea fi urmarit in direct online, achizitionand un bilet de pe platforma iabilet.ro.

Mai multe despre eveniment puteti afla pe site-ul dedicat: http://www.tedxpiatauniriied.org/.

TEDxPiataUniriiED este un eveniment organizat independent, ce se desfasoara anul acesta sub sloganul ”Misiunea noastra comuna: educatia” si are ca scop readucerea bucuriei de a invata in vietile copiilor nostri.

Despre TEDx

TED este o organizatie non-profit devotata raspandirii ideilor, de obicei sub forma de discursuri scurte si de impact (18 minute sau mai putin). TED a inceput in 1984 ca o conferinta dedicata tehnologiei, divertismentului si designului, azi acoperind aproape toate subiectele -stiinta, antreprenoriat, probleme globale si multe alte teme- in peste 100 de limbi.

Organizate independent, evenimentele TEDx ajuta raspandirea ideilor in comunitatile din lumea intreaga. TEDx este un program de evenimente locale, auto-organizate, care aduc oamenii impreuna pentru a impartasi o experienta TED-like. Evenimentele TEDx combina vizionarea de videoclipuri TED Talks cu vorbitori live pentru a genera discutii profunde si conexiuni intre participanti.

Pe 11 noiembrie spunem intr-un glas ca misiunea noastra comuna este educatia, la unul dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei, TEDx PiataUniriiED.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente Eveniment cultural

Articole recomandate

Citeste si despre