Expozitia Lumea fluturilor

In perioada 3 Iunie - 31 August 2014, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" va invita sa vizitati expozitia de fluturi tropicali, vii, cu tema "Lumea fluturilor".

In cadrul acestei expozitii pot fi admirate exemplare apartinand unor specii spectaculoase de fluturi tropicali, unele cu indivizi de mari dimensiuni (14-15 cm anvergura aripilor) din cele mai diverse zone de pe glob: sud-estul Asiei, America Centrala si de Sud, Africa ecuatoriala etc. in acest fel, vizitatorii pot admira exemplare vii dintr-o serie de specii de fluturi tropicali, care pot fi observate in natura doar la mari distante de zona geografica a tarii noastre.

lumea_florilor

Expozitia "Lumea fluturilor" ii va delecta pe vizitatori cu diversitatea de forme si culori intalnita in fascinanta lume a fluturilor, dar este si un bun prilej de a prezenta o serie de particularitati ale comportamentului celui mai indragit grup de insecte din fauna actuala, cu obiceiuri inca insuficient cunoscute.

Toate speciile prezentate in cadrul expozitiei sunt distribuite pe areale relativ largi, iar existenta lor nu este considerata a fi periclitata in vreun fel. Mai mult decat atat, exemplarele prezentate provin din pupe obtinute prin cresterea omizilor in ferme specializate aflate in diferite tari cu climat tropical (Filipine, Costa Rica, Thailanda, Indonezia, Uganda, Kenya etc).

Preţurile biletelor sunt de 10 ron/copil/student/pensionar si 12 ron/adult. Copiii cu varste mai mici de 2 ani au gratuitate.

Expozitia poate fi vizitata de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 20.00.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Expozitii copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA