Editia XIV-a EXPOMARIAGE, Bucuresti 2013

Editia XIV-a EXPOMARIAGE, Bucuresti 2013


Perioada 18 - 20 ianuarie 2013
Locatia: JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Bucuresti
Pret bilet: 15 RON /  o singura persoana

Program de vizitare


vineri 18 ianuarie 2013, orele 13:00 – 20:00;
sambata 19 ianuarie 2013, orele 10:00 – 20:00;
duminica 20 ianuarie 2013, orele 10:00 – 18:00

In perioada 18-20 ianuarie 2013, revista Mireasa lanseaza cea de-a XIV-a editie a celui mai important eveniment din Romania dedicat nuntii – EXPOMARIAGE Bucuresti.


expomariage_bucuresti_2013

Ca de fiecare data, EXPOMARIAGE aduce cele mai noi colectii ale sezonului ce sta sa inceapa, impreuna cu multe alte ingrediente necesare nuntii mult-visate: invitatii, bijuterii, accesorii, decoratiuni florale, sali de evenimente, fotografi, servicii video, etc.

Imaginea miresei evolueaza in pas cu vremurile in care traim. Chiar daca mireasa ramane o referinta clasica, imaginea ei este revizuita si improspatata in fiecare sezon, ca o rezultanta a propunerilor designerilor si a gusturilor clientilor. Nu exista retete universal valabile, dar exista, pentru fiecare, o rochie si un styling potrivit. Ca sa-l gasesti, trebuie intai sa te informezi.


Va asteptam, asadar la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, in perioada 18-20 ianuarie 2013.

Pentru vizitare, biletele se achizitioneaza la intrarea in expozitie si costa 15 RON pentru o persoana. Valabilitatea unui bilet este de o zi, dand drept de acces nelimitat pe parcursul zilei in care a fost achizitionat.

Sursa: Expomariage

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul