Ce-si doresc copiii vedetelor

Nickelodeon a aflat ce-si doresc copiii

Baietelul lui Serban Copot vrea sa se faca constructor de trenuri de marfa, iar unul din copiii actritei Ioana Flora viseaza sa-i calce pe urme mamei sale

Cum vad cei mici lumea, cum ar schimba-o, ce viseaza si ce pasiuni au?

In luna copiilor, postul TV Nickelodeon a pregatit un video special dedicat celor mici, în care a încercat sa afle de la acestia planurile lor de viitor, pasiunile, ce viseaza si ce ... cosmaruri au. 

Theodor_Copot

Teddy, baietelul solistului Animal X Serban Copot vrea sa se faca constructor de trenuri de marfa, în timp ce Luca, unul dintre copiii lui Marius Tudosiei, viseaza sa fie bucatar, la fel ca tatal lui. Anda Popa, fata artistului Marius Popa (Popas Band) vrea sa fie cantareata în timp ce Sasa si Luca, gemenii actritei Ioana Flora, vor sa devina inginer, respectiv actor.

Multumiri speciale catre Noriel pentru sprijinul acordat. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul