• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Massawi Tarig
173 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Massawi Tarig

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Ilfov

Opinii utilizatori

Cel mai bun doctor
De Moraru gabriela pe 29 Noiembrie 2012

Nu am cuvinte de multumire fata de domnul doctor. Multumesc, e prea putin. El este salvatorul fetei mele care a nascut pe 18 noiembrie la 8 luni, a venit in 10 minute de acasa la ora 12 noaptea. L-a sunat fata mea ca are hemoragie, a trimis-o catre camera de garda si a venit in acelasi timp cu fata mea, daca nu venea, fata mea azi nu mai era nici ea nici bebelusul ei. Are niste maini de aur si un suflet la fel. E un om deosebit care isi face meseria din pasiune. Toata viata mea o sa ii multumesc si ma rog pentru sanatatea lui si a familiei Daca multumesc e cel mai recunoscator cuvant, atunci, multumesc domnul doctor.

Dr. Tarig Massawi si dr. Florinela Stefanescu
De Deennyy pe 24 Noiembrie 2012

Dragele mele, eu am ajuns la acest medic pe 31 octombrie, in conditiile in care aveam termen de nastere pe 28 octombrie. In saptamana ce a urmat a fost langa mine mai profund decat celalalt medic care m-a urmarit pe tot parcursul sarcinii. Dupa doua nasteri provocate, intrucat fiica-mea nu vroia sa ne cunoastem inca si era destul de maricica, s-a decis cezariana. Am mers cu ochii inchisi pe mana dumnealui, desi pana atunci am respins categoric ideea operatiei si am asteptat ruperea membranelor.
Intotdeauna amabil, intotdeauna linistitor, intotdeauna cu o solutie la problemele ce pot aparea... Spre rusinea noastra, se vede ca nu este de-al nostru.
Vreau sa subliniez urmatoarele:
1. Cand ne-am vazut pe 31, prima data, m-am dus la medic ca in Romania, cu plicul. Mi-a multumit si l-a plimit. Plicul continea contravaloarea sumelor pe care le vazusem in spital pentru ecografie, consult si ceva in plus - intrucat beneficiasem de toate aceste servicii.
2. A doua zi, pe 1 noiembrie (repetare de toate procedurile din ziua precedenta), m-am dus tot cu plicul, insa m-a refuzat elegant. "Va multumesc, dar este suficient." Soc! Nu mi-a venit a crede!
3. Cand s-a pus problema operatiei a refuzat sa spuna vreo suma.
Concluziile 1-3 sunt clare: imi este imposibil sa cred ca ar fi procedat altfel cu vreo alta pacienta.
Continuand cu plusurile acelei saptamani, cezariana a decurs fara complicatii, am solicitat o rezerva si am avut alt soc. Totul arata impecabil. Am avut baia mea, exclusiv, pe care mi-am dezinfectat-o cu spirt si m-am simtit ca acasa, asistentele si infirmierele au fost intotdeauna amabile si zambitoare,
Daca se poate, pentru o astfel de experienta, va sugerez sa incercati sa programati operatia cand este in spital si neonatologul Florinela Stefanescu. A doua zi dupa nastere, desi nu era la sala cand a venit pitica mea pe lune, fiind de garda, a venit sa o vada. Destul de seaca m-a intrebat daca este primul copil si daca am raspuns afirmativ mi-a spus ca va veni mai tarziu sa ma vada. Ingerul asta cu halat alb m-a invatat cum sa pun scutecul, cum sa tin copilul la san, cum sa il imbrac, cum si cand sa il spal... Dr. Stefanescu mi-a oferit mai bine de o ora din timpul ei ca sa se asigure ca voi sti sa fac in asa fel incat lui bebe sa ii fie bine.
Stima lor!
Eu si fiica mea datoram totul acestor oameni.

Un doctor de exceptie
De Claudia din Pitesti pe 22 Noiembrie 2012

Domnul doctor este de exceptie, la orice ora il suni raspunde, daca nu poate raspunde te suna inapoi, pe mine m-a asistat la nastere, a venit la 2 dimineata de acasa, s-a purtat exceptional. Nu am decat cuvinte de lauda, foarte, foarte multumita de dansul. Il recomand din toata inima. Si acum, dupa ce au trecut 5 luni jumatate de la nastere, m-a recunoscut dupa nume cine sunt, ce am nascut, ba inca si-a adus aminte si ce probleme am avut in timpul sarcinii. Ii doresc tot binele din lume.

Un om deosebit si un medic exceptional
De Carmen pe 22 Noiembrie 2012

Si eu sunt pacienta doctorului Tarig, vine si in Targoviste la o clinica, este un om in adevaratul sens al cuvantului, pe langa faptul ca este un profesionist desavarsit. Am fost internata in Bucuresti la d-lui 3 saptamani, este extrem de atent cu toate pacientele nu conteaza ca este sambata, duminica, zi, noapte, vine si te intreaba cum te simti. Tot timpul iti da un sentiment profund de incredere si siguranta. Seninatatea chipului, vocea calda., sa-i dea Dumnezeu sanatate si rabdare, sa ajute cat mai multe doamne sa aiba bebelusi sanatosi si frumosi.

Dr Tarig - cel mai bun!
De Monica pe 08 Noiembrie 2012

Salut. Este pentru prima oara cand intru pe un astfel de forum. Cautam altceva pe net si am ajus fara sa vreau pe aceasta pagina. Am simtit urgent nevoia sa imi spun parerea despre dr Tarig.
Povestea mea este cam asa: m-am chinuit sa raman insarcinata vreo 4 ani. Am reusit dupa un tratament de infertilitate primara cu dr. Anca Coricovac (un inger de femeie, un medic exceptional) dupa care Anca m-a trimis la dr. Tarig. Cum mi-a castigat Tarig increderea din prima? M-a ascultat sa-i zic tot ce aveam de suflet dand dovada ca este evident interesant de toti gargaunii mei din cap si de tot ce i-am zis, si m-a intrebat "La ce medic ai mai fost pana acum Monica?" "Pai la dr Lipa, la dr X, la dr Y......i-am insirat eu".
Tarig: "Nu imi spune nimic nici unul dintre numele mentionate de tine. Noi medicii specializati in infertilitate ne stim intre noi. Ar fi fost corect ca ultimul medic la care ai fost timp de un an si jumate sa iti spuna ca nu mai esti de competenta lui si sa te trimita la un specialist vazand ca nu ai rezultate cu el."
Moment in care am zis....wow..... nici macar nu realizasem pana Tarig nu a pus punctul pe I.
In rest, sunt extrem de multumita de el din toate punctele de vedere. Poate doar daca ar fi fost putin mai liber, sa nu mai astept atat de mult sa intru la el la consult. Dar are foarte multe paciente si e lesne de inteles.
Azi e joi 8 nov 2012.
Eu o sa nasc prin cezariana luni 12 nov.
Sunt emotionata si agitata, dar ma bucur ca de fiecare data cand ma duc la control la dr Tarig are efect de calmant asupra mea. Ma linisteste prin atitudinea lui, prin felul calm in care mi se adreseaza si prin seninatatea fetei.
Este fix ce aveam nevoie.
Sper ca totul sa decurga ok cu nasterea. Copilul e mare.
Va urez sanatate si toate cele bune!

Revin cu o completare
De Alina pe 01 Noiembrie 2012

Am simtit nevoia sa revin pentru acele mamici care urmaresc topicul, asta si pentru ca eu am ajuns la dl dr. in urma recomandarilor de pe internet si-am apreciat foarte mult mamicile care si-au impartasit experienta virtual. Fetita mea s-a nascut cu 2.440 kg si a stat la incubator un timp; Poate nu sunt incubatoare foarte performante in spital, nu m-a interesat aspectul, dar am vazut cu ochii mei in sectia de neonatologie ca erau vreo 6 bebelusi la incubator, dar fiecare experienta este personala si micile detalii fac diferenta. Imi pare rau pentru trista experienta.

Pentru maria 34
De Alina pe 01 Noiembrie 2012

Eu am nascut cu Dl Dr. Tarig si-i dau 10 plus. Am avut o sarcina obtinuta greu si cu probleme pe parcursul celor 9 luni, insa cu ajutorul dansului am reusit si sa raman insarcinata si sa duc sarcina cu bine pana la capat. Am nascut in martie cu dansul si a fost f ok; E la fel de relaxat si spiritual ca la consultatii. Mie mi-a placut si ca e foarte organizat si ca face orice ca sa te simti bine. de ex eu am vrut sa intru prima in operatie si prima am intrat, cam tot ce am vrut si s-a putut mi-a oferit si nu te gandi ca l-am umplut de bani ca, din pacate, nu am avut atat cat merita. Mi s-a parut ca e singurul sau printre putinii doctori de acolo care se asigura ca are tot ce-i trebuie cand intra in operatie (medicamente in special) si asta e destul de confortabil pentru tine. Eu am luat o rezerva cu 2 paturi si s-a meritat, ce-i drept nici nu am vazut cum arata un salon ca as fac comparatie, singura problema era daca mergeam la salon ca nu putea sa stea cineva cu tine asa cum sta in rezerva. Cam asta imi vine in cap acum referitor la nastere. Operatia in sine a fost ok, cusut foarte frumos si fara probleme, gen infectii etc. Personalul din spital, e foarte ok cu mici exceptii, dar stii si tu ca nimic nu-i perfect. Deci nu prea ai de ce sa-ti faci griji. Nastere usoara, curaj si sanatate multa

Nasterea la Spitalul Sf Imparati Constantin si Elena
De Maria34 pe 23 Octombrie 2012

Buna mamici. Un om deosebit intr-adevar. Urmeaza sa nasc si eu cat de curand prin cezariana cu domnul doctor, nu sunt din Bucuresti si mi-e tare frica sa nu mi se intample ceva inainte de programare. Cine a mai nascut cu dumnealui? Imi puteti spune mai multe detalii despre cum decurge nasterea la Spitalul fost Titan? Multumesc.

Dr. Massawi Tarig
De Annabele pe 26 Septembrie 2012

Imi pare rau sincer pentru ce ti s-a intamplat, ghinionul tau ce sa spun, dar bine ca pana la urma a venit pe lume fetita ta sanatoasa! Eu nu pot vorbi urat despre un dr. care nu mi-a gresit cu nimic, probabil ca daca eram in locul tau as fi reactionat la fel. Dar cum fiecare are parerea lui, e bine sa ne-o spunem de fiecare data, astfel viitoarele mame sa stie ce sa aleaga!

Cel mai bun!
De Annabele pe 26 Septembrie 2012

Il ador! Mi-a devenit, nu doar un doctor, ci o persoana foarte draga pe care o respect si o iubesc foarte mult! Pur si simplu nu am cuvinte sa il descriu: un om de nota 20!

Contact Dr. Massawi Tarig

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicina-materno-fetala.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.