• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Massawi Tarig
173 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Massawi Tarig

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Ilfov

Opinii utilizatori

Dr. Massawi Tarig
De Anca pe 05 Aprilie 2011

Consider ca nu exista cuvinte de lauda suficiente care sa poata descrie acest medic. Dr-ul Tarig este un profesionist desavarsit si un om in adevaratul sens al cuvantului, am suferit saptamana trecuta o operatie de fibrom pe uter cu dansul, iar daca va fi sa mai fiu in tara cand voi face un bebe cu siguranta el va fi medicul meu. Multumim ca existati si ca aveti grija de noi, Domnule Doctor!

Dr. Massawi Tarig
De Florina pe 04 Aprilie 2011

Este unul din cei mai buni medici din punctul meu de vedere. Datorita dansului am o minunatie de fetita de 5 luni. Este total devotat meseriei si stie ceea ce face.

Dr. Massawi Tarig
De Daniela pe 30 Martie 2011

Inaintea domnului doctor, am avut, pentru cateva saptamani, alt medic din acelasi spital. Mergeam ca miloaga, niciodata nu avea timp de mine, nici nu ma baga in seama, nici nu rosteam "buna dimineata" ca imi spunea ca nu are timp. Stateam cu orele si plecam fara niciun raspuns la intrebarile pe care le aveam. Apoi m-am hotarat! Sotul meu citind despre acest minunat medic m-a sfatuit sa-l abordez, rugandu-l astfel sa ma ia dansul in evidenta. De atunci orice intrebare si-a gasit raspunsul, orice problema are o rezolvare! Va marturisesc ca l-am sunat si in weekend si de cateva ori pe zi si nici macar o singura data nu l-am simtit, macar din voce, ca l-ar deranja! Calm, m-a sfatuit de fiecare data ce sa fac sa-mi fie bine, mie si copilasului meu! Asadar, sunt de acord cu toate comentariile voastre in care il laudati. Este un medic bine informat, profesionist dar si un om foarte bun. Cu un astfel de medic viitoarele dureri ale nasterii par mai putin inspaimantatoare! Multumim domnule doctor!

Dr. Massawi Tarig
De Matei pe 22 Martie 2011

Fetelor ,mergeti cu toata increderea la dr. Tarig.

Dr. Massawi Tarig
De GRECU DIANA pe 18 Martie 2011

Super, nu ma asteptam, eu am schimbat cativa doctori pana sa-l gasesc. Sunt foarte multumita.

Dr. Massawi Tarig
De Laura27 pe 15 Martie 2011

Un medic la care trebuie sa mergeti cu toata increderea. Pe langa faptul ca vorbeste foarte frumos si calm va asculta si va raspunde la toate intrebarile sau nelamuririle voastre. Este medicul meu de 3 ani, cu dansul am nascut prin cezariana la spitalul titan (conditii foarte bune, fara cuvinte). Ma bucur pentru faptul ca in ziua de azi mai intalnim si oameni care isi fac meseria cu drag si se dedica total ei, oameni care au caracter si suflet. Mergeti la el cu incredere fetelor!

Dr. Massawi Tarig
De Matei pe 14 Martie 2011

Sunteti trimisul lui Dumnezeu, cel mai bun medic.

Dr. Massawi Tarig
De Anca pe 14 Martie 2011

Un super medic, dar care mai intai de toate e om. Un om deosebit.

Dr.Massawi Tarig
De Gaby pe 04 Martie 2011

Un medic de nota 10.

Dr.Massawi Tarig
De Gaby pe 04 Martie 2011

Un medic care chiar se poate numi medic. Un om deosebit.

Contact Dr. Massawi Tarig

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicina-materno-fetala.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.