• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Massawi Tarig
173 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Massawi Tarig

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Ilfov

Opinii utilizatori

Multumita
De Răducanu.Daniela-Ștefania565 pe 19 Mai 2019

Am fost foarte multumita de domnul doctor, profesionist. A fost singurul care m-a luat in evidenta din luna a 7 pentru ca am ramas fara doctor. Singurul defect este ca astepti milt dupa dansul, dar are multe paciente

Un medic extraordinar!
De AlinaN pe 02 Mai 2018

Am ajuns la domnul Tarig printr-o recomandare si am fost foarte multumita.Din punctul meu de vedere este un medic foarte bun, care isi da interesul si are rabdare cu fiecare pacienta in parte. Eu am avut cateva probleme pe timpul sarcinii, chiar si la nastere si datorita domnului doctor am un bebe sanatos si voinic.Recomand din suflet!

Camelia
De Mandrescu pe 22 Aprilie 2018

Un doctor foarte, foarte ocupat, care nu isi merita buna reputatie. Mi am facut de cateva ori programare la clinica privata pentru a putea vorbi cu el si a intelege si eu ceva, ocazie cu care am constatat ca are un comportament total diferit fata de spital, unde face ecografii pe bandă si are zeci de gravide la ușă. E atent si la bani. Nu recomand, pur si simplu, nu are timp sa se ocupe de paciente cum trebuie. Am o prietena care a nascut normal si el a uitat sa i spuna sa faca analize de col. NU a consultat o niciodata pe durata sarcinii, i a făcut doar ecografii.

Dr Tarig
De Cristina pe 17 Aprilie 2018

Am toata admiratia pentru domnia sa! Este un om cu un suflet mare, foarte atent in ceea ce face.

Tarig Massawi
De Luiza pe 17 Aprilie 2018

E genul de medic care si-a luat diploma pe bani. E spagar , banii și faima sunt mai importante decat îndatoririle față de pacientă. Am suferit o traumă din cauza lui. Neprofesionist, incompetent și încearcă sa prosteasca pacientele. Cele care sunt mulțumițe de el au avut doar noroc. Te prostește pana te nimerește!
Nu am cuvinte sa descriu aceasta scârbă de om.

Parere
De Nicole pe 15 Aprilie 2018

Deci este un doctor foarte prost...in perioada sarcinei ii place sa i a banii dar cand e vorba sa se prezinte la spital nu se prezintă în momentu cand se naște copilul m au trimis la 3 spitale cu o gravidă cu sarcina gemelara...Nu mi se pare normal ceea ce face Domnu Tarig...in conditiile in care (din cate am inteles) sta peste drum de spital...

Incompetent
De Ana pe 27 Martie 2018

Am ajuns la el prin recomandare si regret. E atât de prost ca nici o ecografie nu stie sa citeasca.Am nascut un copil cu o malformatie care se vedea la eco de la 12 saptamani, el nu a văzut o. Ba chiar mi a facut si morfologia tot el si nu stiu ce a măsurat pentru ca nu avea nimic la locul lui copilul. Fugiti de el daca vreti sa fie totul bine.

0*
De Dana pe 13 Octombrie 2017

Conditii jalnice,doctor prea incarcat incat uita ca suntem oameni nu animale.Nu recomand.

Indolent
De Alexandra pe 24 August 2017

Am încercat sa îmi fac o programare la el in cadrul unei clinici private dar m-au sunat pt anulare întrucât era de garda. Asa ca mi-am zis sa merg la spitalul județean fiind lângă casa. Ajunsă acolo la ora 23 asa cum mi-a spus dansul sa vin, am așteptat mai mult de o ora la coada, ca sa constat ca nu a avut nici măcar bunul simt de a cumpara prezervative ci a folosit o mănușa pt a "îmbracă" tija ecografului.

0*
De Andreea pe 10 August 2017

Cel mai prost medic ginecolog din cati am întâlnit!

Contact Dr. Massawi Tarig

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicina-materno-fetala.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.