• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Massawi Tarig
173 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Massawi Tarig

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Ilfov

Opinii utilizatori

Dr. Massawi Tarig
De Lulu pe 05 Septembrie 2012

Eu nu cred ce spui pentru ca il cunosc pe domnul doctor si este un medic foarte bun care la orice ora din zi sau noapte este prezent daca il soliciti. In plus, eu stiu ca spitalul are incubatoare.

Dr Massawi Tarig
De Madalina pe 04 Septembrie 2012

Este un doctor extraordinar, eu ma chinui de foarte mult timp sa raman insarcinata, am ajuns la dansul de scurt timp dupa ce am fost la foarte multi medici, dar dansul a fost singurul care a descoperit cauza si nu a batut pasul pe loc am facut foarte multe investigatii si urmeaza sa ma opereze dupa care cu ajutorul lui Dumnezeu si al domnului doctor sa reusesc sa fac un bebe. Bafta tuturor celor care isi doresc bebe si nastere usoara pentru gravidute.

Un medic competent si un om extraordinar
De Panait Beatrice pe 13 August 2012

Salutare mamici si viitoare mamici, toate cuvintele de lauda si din partea mea, este intradevar un om si un doctor extraordinar, eu m-am plimbat pe la 5 medici oarecum renumiti inaninte de a ajunge la dansul si inca odata ii multumesc pentru ca m-a aceptat din luna a sasea. Daca sistemul medical ar avea numai medici ca dansul am fi o tara mai bogata.
Si acelor mamici care au nedumeriri referitoare la partea financiara in ce priveste nasterea (normala sau cezariana) sa isi puna putin creierul la contributie si sa se gandeasca ca medici astia care vreti sa va trateze pe voi "ca la carte" au si ei nevoie de bani pentru carti (medicina nu este o stiinta exacta), conferinte; vreti sa vina la 3 noaptea sa va ajute sa nasteti, deci ii trebuie o masina sa se deplaseze si din salariile lor extrem de mici nu se poate.

Foarte bun spre dezamagitor
De Iuliana pe 06 August 2012

Buna mamicilor. Vreau sa imi spun si eu parerea despre domnul doctor Tarig care nu a stiut sa imi spuna de la bun inceput ca spitalul nu este dotat cu incubatoare, desi a fost intrebat despre acest lucru si inca cateva aspecte negative ale spitalului si ca daca voi pati ceva mai devreme de termenul estimat nu o sa aiba cu ce sa ma ajute. Am ajuns la dansul printr-o prietena toate bune si frumoase pana cand la 31 de saptamani am fost sa mi se recolteze o cultura de col care a fost foarte dureroasa si mi-a provocat oarece contractii, nu am bagat de seama si am luat no spa asta marti, miercuri la fel de rau mi-a fost pana seara la ora 0:30 cand mi s a rupt apa dupa spusele doctorului de garda Racu Silvia cel mai prost doctor posibil pentru ca nu a stiut sa imi administreze doza de dexta un medicament care matureaza plamanii copilului. La ora 5 dimineata doctorul Tarig a fost sunat de sotul meu caruia i-a spus ca sa astept pana la ora 8 cand ajunge dansul la spital sau sa ma duc acolo sa ma vada doctorul de garda. La durerile pe care le aveam am pornit spre spital si acolo trezind-o pe doamna doctor din somn am fost consultata in cea mai mare scarba si trimisa catre spitalul Pantelimon, care la fel nu aveau incubatoare, doctora care fusese de garda plecase mai devreme ca sa nu mai zic ca am fost primiti in cel mai mare sictir de asistenta de acolo care nici macar nu s-a sinchisit sa ne dea o ambulanta macar ca dura chipuril circa 1 ora pana sa ajunga la spital asa am ajuns la spitalul Giulesti unde multumesc lui Dumnezeu am dat peste un doctor extraordinar desi nu am fost pacienta dansului m-a ajutat enorm de mult dupa atata deznadejde si amar si pataniile trecute am reusit sa nasc o fetita sanatoasa. Rusine domnului doctor ca nici macar un telefon nu a putut da sa se intereseze daca cei de la pantelimon au locuri libere si m-a lasat de izbeliste.

Un medic bun
De Alexandra pe 30 Iulie 2012

Un doctor extraordinar de bun!

Dr. Massawi Tarig
De Irina pe 10 Iulie 2012

Buna fetelor, Intradevar toate cuvintele de lauda aduse de voi sunt meritate de dl doctor, este intradevar un om si un doctor extraodrinar. Eu am ajuns intamplator la dansul. (Dumnezeu mi l-a dat). Am mers in spitalul Ilfov sa caut un dr. pt ca imi doream un copil, nici nu stiam unde e sectia de ginecologie, insa pe hol m-am intalnit cu o asistenta de la o alta sectia si am intrebat-o de gincologie, ea a zis daca, caut un dr. anume, am zis nu, apoi mi l-a recomandat pe dr. doctor (zicea ca e doctorul care dupa 11 ani de chinuri a reusit sa ii fac o fetita). De un an sunt pacienta dansului, am facut analize inainte de sarcina, apoi am incercat 6 luni si nimic, moment in care am decis inceperea investigatiilor mai amanuntite, la care am aflat ca am trompele infundate, acum fac instilatii si urmeaza din nou HSG pentru verificare, sper ca Dumnezeu sa fie cu mine si sa imi dea un bebe. Multa bafta tuturor, rabdare si incredere in voi si in dl doctor.

Opinie
De Lidia pe 15 Iunie 2012

Si eu va impartasesc opinille, este un doctor deosebit, din pacate anul trecut in noiembrie am pierdut o sarcina de 5 luni si a fost singurl care m-a ajutat sa depasesc socul atat fizic cat si psihic, dupa ce 3 zile cei de la maternitatea Bucur ( acolo aveam medicul care m-a "'supravegheat " toata perioada - dr Olaru ) nici nu s-au uitat la mine, nici macar o ecografie nu mi-au facut, spunand cu seninatate ca oricum nu are rost pt ca este un '' avorton '' si daca nu a murit deja va murii imediat ce se naste...
In momentul in care am aj disperata la dr Tarig a facut tot ce a stat in puterile dansului pt a ma ajuta sa nasc si sa nu am parte de complicatii. Din pacate de atunci nu am reusit sa raman din nou insarcinata dar sper sa reusesc tot cu ajutor dansului.
Va doresc mult succes si apelati la dr Tarig !!

Un medic extraordinar
De Ioana pe 25 Mai 2012

Un medic foarte bun si sufletist. Stiu 4 persoane care au nascut cu el si nu am auzit sa ceara bani pentru nastere. Eu am nascut prima fetita prin cezariana si cand l-am intrebat cat ma costa a zis ca nu trebuie si i-am dat cat am crezut eu. Peste o saptamana, o sa nasc a doua fetita si la fel nu a dorit sa imi spuna o suma. Deci, ce sa cred despre acele comentarii precum i s-au cerut 350E? Sa nu spun ca tine minte numele pacientelor si problemele lor.

Dr. Massawi Tarig
De RALUCA pe 24 Mai 2012

Un doctor foarte bun!

Nr. de tel dr. Tarig
De Gaman Mirela pe 22 Mai 2012

Multumesc mult pentru nr. de telefon!

Contact Dr. Massawi Tarig

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicina-materno-fetala.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.