• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Massawi Tarig
173 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Massawi Tarig

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Ilfov

Opinii utilizatori

Dr. Massawi Tarig
De Silvia pe 27 Iulie 2011

Un doctor foarte bun. Multumim, domnule doctor!

Dr. Massawi Tarig = dr. de toata cinstea
De Alina pe 25 Iulie 2011

Pe langa faptul ca este un profesionist, este si un om deosebit, care pune suflet in ceea ce face. Sunt pacienta dansului de 8 luni, si de la prima intalnire m-a impresionat amabilitatea, disponibilitatea, calmul si rabdarea cu care mi-a citit intreg " manuscrisul" de analize. De 4 ani incercam sa raman insarcinata, acum sunt insarcinata in 2 luni. In continuare, sunt sub atenta lui supraveghere. Ca atare, incurajez femeile, care sunt oarecum obosite de un drum anevoios de a reusi sa aiba un copil, sa apeleze cu incredere la acest om. Pe langa faptul ca este medic, este OM in primul rand, calitate pe care o gasim din ce in ce mai putin la doctori.

Un om extraordinar
De Inutza pe 04 Iulie 2011

Dnul dr Tarig este un om exceptional, eu am nascut cu dansul in 2009 prin cezariana o minunatie de fetita, iar acum sunt din nou insarcinata si merg cu mare drag la dr. Tarig deoarece sunt extrem de multumita de dansul. Este un om care isi practica meseria cu mare drag si este interesat de fiecare persoana care vine la dansul.

Un medic care nu a uitat sa fie om
De Camelia pe 28 Iunie 2011

Un om si un medic deosebit!

Dr. Massawi Tarig
De Ioana pe 21 Iunie 2011

Cel mai bun doctor din Romania este dr.tarig,super profesionist si cu un suflet mare,ii multumesc din suflet ca m-a ajutat sa aduc pe lume un baietel minunat in doar 5 minute, m-a cusut atat de bine incat nici nu se cunoaste si de asemenea ii multumesc si dr. Hassan care a participat la nasterea mea.multumesc din suflet si sper sa nasc tot cu el viitorul copil.

Dr. Massawi Tarig
De Alina pe 24 Aprilie 2011

Cat costa operatia de cezariana? Urmeaza sa nasc si as vrea sa stiu cam cat costa.

Dr. Massawi Tarig
De PascuMady pe 20 Aprilie 2011

Eu am o fetita de 3 luni si am nascut ajutata tot de dl dr. Tarig. Am fost si sunt in continuare foarte multumita de dl doctor.nu mi-am imaginat niciodata ca poate sa existe un om atat de bun cum este dansul.Il recomand cu drag tuturor mamicilor si viitoarelor mamici. Multumim domnule doctor pentru ceea ce faceti pentru noi mamicile.

Dr. Massawi Tarig
De Vasi pe 15 Aprilie 2011

Este un super medic intr-adevar nu este spagar isi vede de treaba lui. Eu am 5 luni si el este un om foarte ocupat, dar de cate ori m-am dus la el ma tratat la fel chiar daca i-am dat bani sau nu. Este super doctor.

Dr.Massawi Tarig
De Jipa Jeanina pe 14 Aprilie 2011

Am si eu un baietel de 3 luni si jumatate pe care l-am nascut la Spitalul Judetean Ilfov Cu Dr. Tarig. Pentru mine acest medic a fost un dar de la Dumnezeu pentru ca a avut mare grija de mine si desi am avut un travalui destul de lung ( deoarece intentionam sa nasc pe cale naturala) a stiut ca nu se poate si am facut cezariana si a fost totul ok. Un om extraordinar si un profesionist adevarat. A avut mare grija de mine pe perioada sarcinii, dar si in cele 3 zile de dupa nastere cat am stat in spital. Il recomand cu toata increderea.

Dr. Massawi Tarig
De Deea pe 11 Aprilie 2011

Este o minune de medic, a reusit sa ma trateze de ceea ce alti medicii 5 la numar nu au reusit sa depisteze ca am. Dupa 12 ani de tratament la alti medici, dr. Tarig in 2 luni ma vindecat si am ramas insarcinata dupa 3 luni de la consultatie.

Contact Dr. Massawi Tarig

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicina-materno-fetala.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.