• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Massawi Tarig
173 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Massawi Tarig

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Ilfov

Opinii utilizatori

Dr. Massawi Tarig
De Silvia pe 14 Decembrie 2013

Sunt din Targoviste si merg la domnul doctor Tarig din luna august 2013. Nu am mai intalnit un doctor asa de calm si rabdator ca dansul. Asa cum ati spus si voi, asculta tot ce ai de zis si te lamureste in legatura cu orice intrebare. Dansul mi-a adus la cunostinta faptul ca pe uterul meu inca sunt intacte firele cusaturii de la cezariana de acum 9 ani. Am avut un soc. Mi-a zis ca este un lucru pe care il intalneste des la pacientele care au nascut in Targoviste. Eu nu stiam ca asa ceva este posibil! Sa fii cusut cu fire care nu se reabsorb, pe uter. Acum incerc sa raman gravida si se pare ca acest detaliu, legat de fire, este un mic obstacol. Am toata increderea in domnul doctor si sper sa raman insarcinata. Il recomand tuturor femeilor care s-au saturat de umblat prin doctori, fara niciun rezultat.

Dr. Massawi Tarig
De Irina pe 06 Decembrie 2013

Buna. Si eu merg la dl doctor de vreo 2 ani. Inca nu am reusit sa am o sarcina, mi-am desfundat trompele, nu e nici greu nici usor. Bafta!

Verificare trompe
De Mada pe 21 Noiembrie 2013

Urmez la dl doctor de aproape 2 ani. Incerc sa raman insarcinata, dar pana acum nu s-a intamplat aceasta bucurie pentru mine. La ultimul control mi-a spus ca trebuie sa verifice trompele sa vada daca sunt infundate. Eu am citit ca doare acest procedeu, dar dansul mi-a zis ca nu doare, ca dureaza 10 secunde. Va rog sa-mi spuneti daca a facut cineva la acest doctor, si daca dureaza asa putin. Am inteles din alte cazuri ca doare doar daca sunt infundate, daca nu sunt, nu doare. Va multumesc si sanatate tuturor!

Un adevarat om
De DOINA pe 12 Noiembrie 2013

Eu am nascut pe cale naturala cu domnul doctor. A fost un adevarat profesionist pe durata sarcinii, nu am avut nicio problema la nastere. Este un medic excelent, comunicativ, bland, iti explica foarte bine ce trebuie sa faci si ce ti se intampla, nu trateaza pacientele in functie de posibilitatile financiare. In concluzie, recomand cu mana pe inima sa apelati la dansul pentru orice problema

Dr. Massawi Tarig
De Duta silvia pe 31 Octombrie 2013

L-am cunoscut in urma cu un an cand am aflat ca eram insarcinata in 5 saptamani. Am mers la un cotrol si am fost foarte multumita de cum am fost tratata. In luna mai am nascut prin cezariana o fetita. Totul a decurs foarte bine. Il recomand cu incredere pentru ca este un adevarat profesionist.

Dr. Massawi Tarig
De Elena pe 28 Octombrie 2013

Este cineva care a nascut cu dl dr. Tarig natural? Daca da, va rog din suflet, as dori sa stiu cum se poarta. In concluzie, mai multe detalii pe adresa mea de mail alina_elena_15@yahoo.com. Va multumesc.

Contact dr Tarig
De Daniela nica pe 17 Octombrie 2013

Buna ziua. Ma intereseaza un consult la dr. Tarig. Am nevoie de nr. dansului de telefon si unde il pot gasi. Astept raspunsul pe adresa de email daneza.nica@yaho.com, si cam ce tarife are. Pe mine ma intereseaza un examen papanicolau, ecografie intravaginala.

Cezariana
De Elena pe 10 Octombrie 2013

Personalul spitalului cum s-a purtat? Ai avut anestezie totala sau partiala in coloana? Si pentru restul ajutoarelor cat ai dat? Te-ai recuperat repede dupa cezariana, ca am auzit ca e destul de rau dupa anestezie. Ai dat destul de bine, am vazut ca s-a scris mult mai mult decat ai dat tu. Multumesc frumos pentru raspuns. Imi esti de mare ajutor sa aflu cat mai multe. Sa-ti traiasca bebicul!

Cezariana
De Roxana pe 10 Octombrie 2013

Buna, eu am nascut in luna ianuarie cu domnul dr. Tarig. Mi-a fost frica sa nasc normal si am optat pentru cezariana. Nu iti cere bani, ii dai cat poti si cat vrei. Eu i-am dat 800 lei, pentru ca nu am avut in momentul ala mai mult. S-a purtat foarte frumos cu mine. Nu am nimic de reprosat. E cel mai bun doctor!

Raspuns
De Adriana pe 15 Septembrie 2013

Buna, madya7. Pe dr. Tarig il gasesti de luni pana vineri de la ora 08:00 la ora 13:00, la spitalul judetean Ilfov.

Contact Dr. Massawi Tarig

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicina-materno-fetala.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.