• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Massawi Tarig
173 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Massawi Tarig

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Ilfov

Opinii utilizatori

Un doctor extraordinar
De Roxana pe 17 Mai 2012

Este un doctor extraordinar.Il recomand cu caldura.Sufletist, profesionist, dedicat 100%.A fost singurul medic care mi-a pus un diagnostic corect si in mai putin de o luna am ramas gravida.Se ocupa foarte mult de paciente si poate fi deranjat la orice ora daca sunt probleme.

Numar de telefon
De Deea pe 16 Mai 2012

0722.210.211 nr. domnului doctor - un om de mare exceptie.

Un mare profesionist
De Gaman Mirela pe 16 Mai 2012

Cine ma poate ajuta cu nr. de mobil al dr Tarig, din pacate nu-l mai am si as dori sa-l recomand unei prietene. Eu am avut unele probleme prin anul 2007 si pot spune despre dumealui ca m-a tratat cu mult profesionalism si ca are foarte mult bun simt, nici macar nu-l pot compara cu medicii romani. L-am deranjat la orice ora din zi. Multumesc mult!

Dr. Massawi Tarig
De S pe 23 Aprilie 2012

Dr. Tarig Massawi este un medic foarte bun, empatic, cu o abordare profesionala remarcabila. un medic talentat, dedicat, stie cum sa comunice pacientei problemele de sanatate cu care se confrunta si sa ofere tratamentul adecvat. este un dr. de incredere, il recomand pentru urmarirea sarcinii, pentru nastere.

Epidurala
De Florentina pe 16 Aprilie 2012

Buna, am si eu o intrebare pentru mamicile care au nascut cu dr. Tarig la spitalul judetean Ilfov, fost Titan, v-au facut epidurala? La cerere sau cum? Multumesc.

Dr. Tarig
De Mada pe 11 Aprilie 2012

Am fost si eu la acest doctor, recomandat de cineva, si vazand atatea cuvinte de bine am avut mai mult incredere sa merg la dansul. Si m-am convins, un om extraordinar, si un medic cu o pregatire foarte buna, si aparatura pe masura. Sa ne bucuram ca il avem si in Targoviste. E cu mult peste doctorii ginecologici de aici, renumiti in Tgv. Orice problema aveti, cu incredere sa mergeti la dr. Tarig!

Dr. Massawi Tarig
De Ioana pe 05 Martie 2012

Buna roxana, eu as vrea sa devin pacienta d-lui dr Tarig. Vroiam sa te intreb: daca la prima nastere a procedat asa cum zici, de ce te-ai dus tot la el pentru a doua nastere? Ma gandesc ca eu as evita acest lucru, daca as avea o asemenea dezamagire. Si ti-a cerut 350 euro pentru nastere naturala? Mi se pare foarte mult. Merci.

Un doctor foarte bun
De Beian mihaela pe 29 Februarie 2012

Eu o sa nasc cu dansul si sunt foarte multumita de el. Este un doctor in adevaratul sens al cuvantului. Isi da tot interesul. Iti multumesc dr. Tarig pentru tot.

Multumiri
De MARGA pe 07 Februarie 2012

Mergeti cu incredere la acest om, este un profesionist desavarsit, un om minunat, cum ar trebui sa fie toti medicii, mie mi-a salvat viata, desi au trecut cateva luni de la operatie, inca se mai intereseaza de soarta mea, iar ca pacient am fost tratata cum se cuvine.

Un doctor extraordinar
De Ioana pe 27 Ianuarie 2012

Am fost surprinsa sa gasesc atatea mesaje de lauda la adresa acestui doctor. Am fost si eu pacienta lui si voi fi in continuare pentru ca sunt insarcinata cu al doilea copil. Am o fetita pe care am nascut-o cu dumnealui prin cezariana si a fost foarte bine. Domnul doctor vine de acasa la orice ora din zi si din noapte daca are o pacienta care naste. Pentru mine a venit la ora 3 dimineata pentru ca m-au apucat contractiile mai inainte de termen. Nu m-am asteptat sa vina. Alt doctor m-ar fi lasat pe mana doctorului de garda. El a venit, desi nu era de garda.

Contact Dr. Massawi Tarig

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicina-materno-fetala.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.