• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Massawi Tarig
173 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Massawi Tarig

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

Dr. Massawi Tarig medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta ecografie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Ilfov

Opinii utilizatori

Cel mai bun doctor!
De Adriana pe 20 Noiembrie 2015

Nu am cuvinte să pot descrie blândețea, profesionalismul dumnealui, mergeți cu încredere. Dumnezeu să îi dea sănătate.

FIV
De Adriana pe 23 Noiembrie 2014

Buna ziua,

Ar putea cineva sa ma ajute cu niste informatii?

A facut cineva FIV cu domnul dr., anul acesta? Ce rezultate a avut, unde a fost facut, care a fost procedura, cat a costat, etc?

Multumesc!

Dr. Massawi Tarig
De Marilena pe 12 Noiembrie 2014

Ai cea mai mare dreptate Anca, eu sunt insarcinata in 28 de sapt si de fiecare data cand am avut nevoie mi-a raspuns la telefon sau daca nu m-a sunat inapoi, chiar si pe whats app! Este un doctor minunat si am toata increderea ca o sa am un copil sanatos si o nastere usoara, il recomand cu mare incredere!

Super dr
De Liana pe 03 Noiembrie 2014

Eu am avut mari probleme cu sarcina si acest dr m-a ajutat sa ajung cu bine la 37 saptamani, sa nasc un copil perfect sanatos si frumos! Domnul dr. isi face datoria cu sufletul!

Dr.Tarig
De Trandafir Maria-Luiza pe 16 Octombrie 2014

Cu cate mamici am stat de vorba pana acum, nu am auzit niciuna sa se planga!

Raspuns
De Cami pe 15 August 2014

Nu te costa nimic daca mergi la consultatii/ecografii in spital (judetean Ilfov).

Consult
De Vivi pe 02 August 2014

La ce preturi se ridica consultatiile dlui doctor pe parcursul sarcinii? Multumesc anticipat.

Dr Tarig
De Anca pe 20 Iulie 2014

Lori, da, vreau sa nasc cu acest doctor si intr-adevar s-a dovedit a fi fetita. Eu am numai lucruri bune de spus despre dansul. Urmez de 2 ani si ceva si nu am fost dezamagita pana acum. Din punctul meu de vedere il recomand cu cea mai mare incredere. Consider ca nu intalnim atat de des doctori care sa-ti raspunda si la mesaje, chiar si pe whats up sau sa ne sune inapoi daca nu a putut raspunde in momentul in care l-am sunat, sa ii spui cine esti si sa stie despre cine e vorba, avand in vedere ca este atat de solicitat. Pentru mine, doctor de nota 10+! Nu cred ca exista doctor care sa multumeasca 100% toate pacientele. Poate din aceasta cauza sunt si cateva opinii mai putin pozitive la adresa acestui doctor. Sanatate tuturor!

Dr Tarig
De Lori pe 09 Iulie 2014

Anca imi poti spune mai multe despre domnul doctor? Din cate observ iti urmareste sarcina! Eu am 19 saptamani si caut un doctor care sa ma asiste la nastere. Momentan merg la un medic, care din pacate nu o sa ma asiste la nastere, asa ca sunt obligata sa caut pe altcineva! Vrei sa nasti cu el??

Dr. Massawi Tarig
De Adina pe 23 Iunie 2014

Eu m-am dus la multe ecografii, totul e fb, ovulatie aprox prin ziua a 16..etc, bineinteles ca am facut si un hsg, asta pt ca mi as fi dorit sa fac o stimilare cu dl dr, desi recunosc ca sunt in dubii, nu stiu daca fac ceea ce trebuie. Ce m-a deranjat este ca a evitat sa-mi dea tratament de stimulare pana acum. Cei drept, m-am lasat pagubasa, cand ma duc si vad cate persoane sunt la usa, plus ca,intri, hop pe masa, gata,la revedere, 5 min. Cand este vorba de un domeniu atat de important si despre niste problemee atat de delicate. Trebuie sa pleci din cabinetul dr. cu toate lucrurie lamurite.

Contact Dr. Massawi Tarig

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicina-materno-fetala.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.