Cursuri de dans pentru copii. 5 recomandari

Cursurile de dans reprezinta o metoda distractiva prin care copilul nu doar ca se destinde si se relaxeaza, dar dobandeste si o multime de abilitati si aptitudini esentiale in dezvoltarea lui. In plus, asigura o crestere armonioasa si este una dintre activitatile extracurriculare cele mai cautate de parinti pentru cei mici. Daca vrei sa iti inscrii copilul la cursuri de dans, iata cateva centre si scoli care ofera astfel de servicii!

dansuri-copii

Feel & Dance

"Feel & Dance" este o scoala care ofera cursuri de dans copiilor, cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani. In timpul cursurilor, copiii insusesc miscarile de baza din dansurile sportive, latino-americane si moderne, prin tehnici si metode placute si atractive. Copiii sunt organizati si impartiti pe grupe de varsta.

Str. Verzisori, nr. 17, Bucuresti

www.lectiidedans.ro

Tel: 0723.57.58.57

Lotus Dance

Lotus Dance este o scoala care ofera prichindeilor cursuri de dans sportiv. Dispune de instructori specializati pe urmatoarele stiluri de dans pentru cei mici: dans modern, balet, dansuri latino si dansuri clasice.

Acestea sunt organizate in grupe, pentru incepatori si cei care sunt la nivel intermediar.

Strada Popa Stoica, nr. 92, sector 3, Bucuresti

www.lotusdance.ro

Tel: 0766 589 387  

ONEBEAT Studio Dance

ONEBEAT este una dintre cele mai prestigioase scoli de dans din Bucuresti. Ofera copiilor sansa de a invata tainele a doua stiluri de dans extrem de moderne: street dance si break dance. Printre stilurile reprezentative care se predau in cadrul scolii de dans se numara: hip hop, locking, popping, dancehall, coregrafie scenica, LA Style, studio dance, afro dance si coregrafie Michael Jackson.

Str. Verzisor, nr. 7, etaj 2 (fostul Complex Pionierul)

0736. 632.328

www.streetdance.ro

Soft Step

Soft Step este una dintre cele mai bune scoli de dans sportiv din Bucuresti. Printre serviciile scolii se regasesc si cursurile speciale pentru copii. Acestia sunt introdusi in tainele dansurilor de antrenori cu peste 17 de ani experienta in domeniu. Copiii sunt impartiti pe grupe, in functie de nivelul de pregatire, iar in fiecare grupa sunt cate 25 de copii.

Telefon: 0722. 145. 572/0724.413.617

Str. Traian, nr 57, langa Bd. Unirii

www.softstep.ro

DAnce Time

DAnce Time se mandreste cu 7 ani de experienta in dans, grupe de 6-8 copii, sistem de lucru organizat pe module si nivele de dificulatate, sala de dans localizata central, curata, fara praf, fara inghesuiala, instructori dansatori profesionisti atestati.

Bd. Dacia nr. 99, sector 2

0726.328.891

www.dancetime.ro

Tu ti-ai inscrie copilul la dansuri sportive? Ce dansuri ii plac cel mai mult? La ce stiluri de dans l-ai inscrie? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri dans copii Scoli dans copii Dansuri copii

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul