Vitalact Immunity Junior, laptele preferat al micutului tau!

/ / Modificat: 2013-03-13
Vitalact Immunity Junior, laptele preferat al micutului tau!

Formula inovatoare cu colostru bovin liofilizat si lactoferina

Producatorul BIOEF, parte integrata a companiei Ropharma a lansat pe piata VITALACT IMMUNITY JUNIOR, laptele praf care vine in sprijinul mamelor ce isi doresc sa continue alimentatia sanatoasa a copiilor lor si dupa ce acestia implinesc varsta de 1 an.

Ce putem face pentru a ne proteja micutul impotriva microbilor si virusilor la care este expus zi de zi? Din pacate, intr-un fel, a fi bolnav cand esti copil, ar spune parintii nostrii, este normal. Toti patrundem in aceasta lume cu un sistem imunitar lipsit de experienta. Incetul cu incetul, copiii isi consolideaza imunitatea si reusesc sa lupte cu o serie de microbi, virusi si alte organisme.

Pe langa obiceiurile sanatoase precum alimentatia bogata in fructe si legume sau marirea timpului de somn, cea mai buna metoda de a consolida sistemul imunitar al copiluluiui este alaptatul.

Laptele de mama contine anticorpi, care ajuta la cresterea imunitatii, si globulelor albe. Alaptatul previne infectiile urechilor, alergiile, diareea, meningitele sau infectiile urinare. Anumite studii arata ca alaptatul ajuta la dezvoltarea creierului si previne diabetul, boala lui Crohn si colicile. Exceptand toate celelalte beneficii ale laptelui de mama, colostrul in special, este foarte bogat in anticorpi. Academia Pediatrilor Americani recomanda alaptatul cel putin 1 an.


Tocmai de aceea compania Ropharma vine in sprijinul mamicilor care vor sa continue alaptarea copilului si dupa varsta de 1 an. VITALACT IMMUNITY JUNIOR contine factori puternici de imunizare si de crestere, proteine si substante nutritive necesare alimentatiei sanatoase a copiilor. Produsul reproduce cu succes formula laptelui matern datorita colostrului bovin liofilizat si lactoferinei, nutrienti bogati in anticorpi. Continutul mare de calciu si fosfor ajuta la formarea oaselor, iar concentratia mare de imunoglobuline A si G, cu actiune directa la nivelul cavitatii bucale, previn dezvoltarea microorganismelor chiar de la inceputul tractului digestiv.

De ce este Vitalact Immunity Junior laptele preferat al copilului tau?

Laptele praf Vitalact Immunity Junior de la Ropharma intareste sistemul imuntar al copilului tau, ii dezvolta anticorpi si il ajuta sa creasca sanatos. Produsul contine materii prime de origine animala (lapte crud, zer demineralizat si lapte colostral liofilizat), grasimi vegetale, maltodextrina, lactoza, vitamine si minerale.

Trecand printr-un proces complex de preparare, colostrul bovin isi pastreaza intacte toate componentele active (proteine, aminoacizi esentiali, anticorpi, vitamine etc.). Acesta asigura organismului o multime de factori de imunitate printre care imunoglobulina, cytokina, interferonul si lactoferina, ajuta organismul la refacerea imunitatii, previne aparitia si dezvoltarea infectiilor si grabeste vindecarea sau recuperarea dupa boala. In ceea ce priveste aportul adus sistemului imunitar, colostrul bovin este de cca. 40 de ori mai puternic decat cel uman, lucru facilitat de compozitia sa mult mai complexa.

Al doilea ingredient important pe care il contine Vitalact Immunity Junoir este lactoferina – o proteina care influenteaza proliferarea si diferentierea celulelor, imbunatateste transportul si asimilarea fierului in organism, intareste sistemul imunitar si stimuleaza activitatea acestuia prin intermediul anticorpilor (imunoglobulinelor). In acelasi timp aceasta favorizeaza transportul fierului in organism si ajuta la  mentinerea unei flore intestinale echilibrate. Lactoferina ajuta organismul sa se apere de microbi si functioneaza atat ca factor bacteriostatic (nu permite agentilor patogeni sa creasca), cat si ca factor bactericid (ajuta la distrugerea agentilor patogeni). Pe langa toate aceste beneficii, s-a dovedit stiintific faptul ca lactoferina are efecte in tratamentul cancerului, in special in reducerea tumorilor si ca are un rol important in inhibarea virusului hepatitei C.

Cum ii dau copilasului meu Vitalact Immunity Junior?

Fiecare cutie de lapte praf de Vitalact Immunity Junior are 400 grame si o mensura nesterila. O mensura plina reprezinta echivalentul a 4.4 grame de lapte praf. Indicat este sa se incalzeasca 90 mL de apa fiarta si apoi racita si sa se dizolve 3 mensuri pline de lapte praf – astfel se obtine cca. 100 mL de lapte praf reconstituit. Produsul este contraindicat copiilor care prezinta intoleranta la lactoza.

Pretul unei cutii de Vitalact Immunity Junior este de 23, 5 lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lapte praf bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre