Minciuni mamici

Si mamicile sunt specialiste in minciuni, nu numai copiii mici! uneori acestea mint proprii copiii, alteori se mint intre ele sau pe alti parinti. motivul pentru care fac asta este acela de a pastra aparenta unei mame perfecte, care face absolut totul cum trebuie in ingrijirea si educarea copilului.

9 lucruri adevarate pe care mamele nu le recunosc

9 lucruri adevarate pe care mamele nu le recunosc Pentru a pastra imaginea unei mame perfecte, care face totul ca la carte in cresterea si ingrijirea copilului sau, mamicile recurg adesea la mici "neadevaruri" pe care le spun fie propriului copil, fie celorlalti parinti.

Nu exista mame rele, insa de la a fi un parinte "bun", la "cel mai bun" este o cale lunga, sau chiar imposibila, pentru ca nu exista parintele perfect. Iata cateva minciuni pe care le folosesc adesea mamicile cand vine vorba de micutul lor. Permit copiilor sa se uite la tv mai mult decat trebuie si uneori, la programe nepotrivite Toate mamele sunt de acord cu influenta negativa a televizorului asupra copilului si sustin sus si tare ca acesta nu face parte din...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul