Doc Leac, pentru o vedere agera

/ / Modificat: 2017-07-03
Doc Leac, pentru o vedere agera

Dovleacul (sau bostanul) este o leguma bogata in betacaroten, proteine si grasimi sanatoase, cu beneficii uimitoare asupra sanatatii: de la continutul crescut de vitamina A, cunoscuta pentru plusurile pe care le aduce pentru ochi, pana la calitatile exceptionale de prevenire si tratare a celor mai frecvente afectiuni digestive (gastrite, ulcer, constipatie etc.).

Noi l-am catalogat drept leguma, desi asupra lui planeaza un mare semn de intrebare: e leguma sau fruct? E o leguma dulce, folosita cu succes in placinta, tarte si prajituri sau deserturi spuma, lucru care il face mai usor de introdus in alimentatia copiilor. Unde mai pui ca este un aliat de nadejde pentru eliminarea viermilor intestinali, intareste sistemul imunitar si stimuleaza cresterea, fiind un adevarat medic ce "ia cu mana" orice durere.

Tot medic este si personajul Doc Leac din noua campanie Vita Force 2 lansata de Penny Market. Ti-l prezentam mai jos pe medicul regimentului si o serie de informatii folositoare pentru misiunea de a-l include in alimentatia copilului tau.

dovleac_infografic_Doc_Leac

In perioada 3 mai - 25 iulie 2017, fa-ti cumparaturile de la Penny Market, aduna puncte si colectioneaza toate cele 8 plusuri cu recruti din armata legumelor: Doc Leac, Colonel Ridichel, Lin Min Telin, Rapida Conopida, AnaGlas, Limon Spion, Ursu Prun si Fruntas Pepenas.

Acum gasesti povestea lui Doc Leac si a celorlalti 7 recruti in aplicatia pentru copii Povesti. Ascult-o alaturi de copilul tau, pentru a-l invata despre importanta consumului de fructe si legume. Descarca acum aplicatia Povesti din App Store sau Google Play.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dovleac Retete dovleac Vita force 2

Articole recomandate

Citeste si despre